Moda

Tendințe ale modei – cum scapi de căldură cu stil

Uneori afară este atât de cald, încât oamenii simt că se topesc în soarele arzător. Alegerea hainelor pentru acest moment poate fi o adevărată provocare, mai ales dacă se doreşte o ţinută comodă şi elegantă.

Ce ţinute elegante sunt recomandate în această vară?

  • Rochie eterică scurtă + adidași sau sandale

Rochiile din țesătură naturală, ușoare reprezintă cea mai bună soluție pentru vremea caldă. Într-o astfel de rochie aerul circulă bine și umerii acoperiţi sau chiar o mânecă lungă va proteja mâinile de arsurile solare. Pot fi purtate atât cu adidaşi cât şi cu sandale.

  • Rochii lungi din bumbac, vaporoase + sandale

Arată mai romantic și mai sofisticat, lungimea confortabilă poate ascunde defectele siluetei și evidenţia cele mai subțiri părți ale corpului – încheieturi, glezne, gât. Cel mai bine sunt combinate cu sandale cu toc mic.

  • Pantaloni scurți din denim + cămașă lejeră

Un alt element indispensabil în garderoba de vară pentru femei sunt pantalonii scurți din denim. Cel mai versatil model sunt cei cu talie înaltă, eventual cu falduri mici. Este important de ştiut că pantalonii foarte scurți nu sunt potriviţi pentru mediul urban – se va alege o lungime acceptabilă. La această ţinută se pot asorta adidaşi sau o pereche de pantofi din piele naturala

  • Fusta din denim + top

Fusta din denim funcționează la fel ca pantalonii scurți din denim, dar arată puțin mai feminin. Nu se combină o fustă scurtă din denim cu sandale cu toc prea înalt – se recomandă un toc mediu sau o  talpă plată.

  • Pantaloni scurți lejeri cu talie înaltă + cămașă

Cele mai citite articole

Pantalonii scurți din denim nu sunt pe gustul tuturor. Cei care nu sunt fani ai acestora, pot lua în considerare pantalonii scurți de vară din materiale ușoare – bumbac, în, lyocell sau țesături mixte. Completaţi cu o cămașă, creează un aspect modern, urban.

  • Fustă lungă + top crop + sandale

O fustă lungă cu o siluetă A-line în compania unui top decupat și a unor sandale grațioase va crea un aspect incredibil de feminin și sofisticat, ușor de purtat pentru fiecare zi și eveniment. Dacă topurile decupate nu sunt confortabile, se poate înlocui cu ușurință partea superioară cu o bluză sau o cămașă confortabilă.

  • Pantaloni din in + top sau tricou

Pantalonii din in sau bumbac cu talie înaltă sunt o necesitate pentru garderoba de vară, pentru cei care nu își pot imagina viața fără o pereche de blugi preferați. Va fi destul de cald vara pentru blugi, însă pantalonii ușori și lejeri din țesătură naturală vor rezolva cu ușurință această problemă.

  • Blugi skinny + tricou + pantofi stiletto 

O altă combinaţie cu clasă este compusă dintr-o pereche de blugi skinny, alături de un tricou simplu alb sau în dungi, un sacou colorat şi o pereche de pantofi stiletto

Concluzie

Pentru iubitoarele de modă, temperaturile crescute nu sunt un obstacol serios în alegerea ţinutelor de succes – dacă se urmează câteva sfaturi simple de modă, se pot combina cu ușurință confortul, practicitatea și stilul, într-un singur look.

Cele mai citite articole