DiverseTravel

O plimbare cu un hoverboard

Ma uit uneori la jucariile din ziua de azi si observ cat de mult s-au schimbat. Imi amintesc perioada in care ma jucam cu papusile, cum ii taiam toate carpele mamei mele de prin casa pentru a face haine pentru papusi. Imi aduc aminte si de jocurile de afara, cum jucam Frunza sau Flori Fete si Baieti, cum scriam oracole cu speranta ca baiatului din vecini ii place de mine…ce vremuri!

Am crescut si observ ca totul in jurul meu s-a schimbat atat in bine cat si in rau, imi pare bine sa vad ca au aparut o multime de lucruri menite sa ne faca viata usoara, dar care ne acapareaza timpul si ne fac sa stam tot mai mult in casa, sau cu ochii in telefoane.

Nu stiam cat de mult au evoluat gadgeturile pana cand nu am vazut un hoverboard la Monkey Board, nu stiam ca acesta este numele lui, dar am aflat pe parcurs, si iti spun sincer ca mi-as dori tare mult sa am unul.

Ce este un hoverboard?

Cele mai citite articole

Nu as putea sa iti explic, dar ti-l pot arata, totusi iti spun sincer ca este o inovatie in materie de gadgeturi, fiind dotat cu conectare prin bluetooth, baterie regenerabila, poate merge cu o viteza de 10Km/ora, are iluminare cu led, doua viteze si telecomanda wireless. Pentru ca ti-am spus care sunt avantajele unui hoverboard, trebuie sa ti-l arat nu?

Sincer nu stiu daca m-as putea descurca cu un astfel de gadget, dar la fel corect, trebuie sa iti spun ca nici pe bicicleta nu stiu sa merg, sau pe skateboard, doar pe role, stiu ca atata am reusit sa invat. Pur si simplu aceste lucruri nu m-au atras, dar acum cand am o varsta mi-as fi dorit invat aceste lucruri, si mi-as dori tare mult un hoverboard.

Nu ma asteptam ca vreodata sa ma atraga aceste gadgeturi, pentru ca asa cum iti spuneam ca alte astfel de lucruri nu m-au atras, totusi mi-am propus sa imi invat fetita sa mearga pe bicicleta, pe role si pe skateboard, iar pe viitor imi doresc sa ii cumpar un hoverboard.

Cele mai citite articole