Uncategorized

Alegerea laptelui praf fara lactoza

O persoana este intoleranta la lactoza atunci cand corpului sau ii este greu sa digere zaharuri din lapte sau din produsele lactate. Acest lucru se datoreaza faptului ca sistemul digestiv nu are suficienta lactaza pentru a descompune zaharurile in componente mai simple. Rezultatele sunt durerile abdominale si chiar diareea.

Singurul lucru pentru a evita problemele abdominale cauzate de deficienta de lactaza care duce la intoleranta la lactoza este de a va furniza lapte si produse lactate fara lactoza. Formulele fara lactoza sunt facute din lapte de vaca si contin astfel proteine ​​din lapte de vaca, dar sunt rafinate pentru a indeparta continutul de lactoza si inlocui cu un carbohidrat diferit.

Amintiti-va insa ca formulele fara lactoza derivate din laptele de vaca nu functioneaza pentru copiii care sunt alergici la lapte. Cel mai bine este utilizat in schimb ca alternativa pentru bebelusii intoleranti la lactoza.

Diferite formule fara lactoza.

Atunci cand decideti ce tip de formula doriti pentru copilul dvs., merita sa intelegeti ce face fiecare tip diferit. De exemplu, formulele pentru sugari contin clasificari diferite de zahar si proteine.

Multe dintre formulele obisnuite pentru copii fortificate cu fier sunt facute cu lactoza si proteine ​​derivate din laptele de vaca. Sugarilor care nu alapteaza exclusiv trebuie sa li se administreze acest tip de lapte. Daca copiii dvs. sunt cei care nu tolereaza lactoza sau proteina din laptele de vaca, aveti o optiune cu formule de soia care sunt, de asemenea, fara lactoza si surse de proteine ​​din boabele de soia.

Cele mai citite articole

Exista, de asemenea, formule de baza care nu contin lactoza si sunt facute cu proteine ​​hidrolizate. Acestea sunt usor de digerat pentru sugarii cu alergii proteice.

Forme de formule.

Atunci cand alegeti o formula, va trebui, de asemenea, sa decideti daca doriti sa va cumparati formula sub forma de pulbere sau lichid concentrat, pe care va trebui sa o amestecati, sau o formula gata de hranit sau gata de utilizare. in general, formulele gata de alimentare, in timp ce sunt mai convenabile, sunt mai scumpe. Laptele praf este de obicei cea mai putin costisitoare.

De asemenea, puteti cumpara cateva marci de  lapte praf fara lactoza cu o singura servire, care sunt masurate in prealabil pentru a face o sticla de 120 ml pentru fiecare preparat.

Daca aveti un istoric familial de alergii alimentare sau intoleranta la lapte, este posibil sa alegeti sa va incepeti alaptarea copiluluicopilul cu soia sau cu un lapte praf elementar daca nu doriti sa alaptati. Laptele praf fara lactoza chiar daca sunt facute fara lactoza, ele au proteine ​​din lapte de vaca. De obicei, sugarii nu sunt nascuti cu o intoleranta la lactoza, de aceea aceste formule nu sunt de obicei necesare.

Alte preparate pentru sugari sunt special formulate pentru a fi utile pentru sugarii cu reflux si formule premature. Exista multe marci comerciale de astfel de formule disponibile pe piata.

Cele mai citite articole