Stiri

Husele de telefon – protecție și personalizare

Tehnologia evoluează constant, iar domeniul telefoanelor mobile este unul dintre cele mai alerte din acest punct de vedere. Iar cu cât sunt mai performanțe telefoanele, cu atât și prețul acestora este mai mare. Astfel că, din dorința de a le proteja și a le oferi o viață mai lungă, proprietarii apelează la huse de protecție. În prezent, printre cele mai căutate, în mediul online, sunt huse iPhone 11.

Însă aceste huse pot avea multiple roluri. Astfel, pe lângă protejarea și menținerea telefonului cu un aspect impecabil, acestea au rolul de a-l proteja în caz de accidente, fiind chiar și o metodă de personalizare a gadgetului, existând o varietate de modele și culori pe piață.

Ghid pentru alegerea husei de telefon

Husele de protecție au evoluat odată cu telefoanele mobile, astfel că piața accesoriilor pentru telefoane, practic, a explodat, făcând alegerea unei huse extrem de dificile. Deși scopul acestor accesorii este de acela de a permite utilizarea telefonului într-un mod facil și pentru o perioada lungă de timp, husele au atât avantaje, cât și dezavantaje.

De exemplu, husele tip bumper sunt confecționate din silicon sunt utilizate pentru protecția împotriva șocurilor, iar husele cu acumulator au rolul de a reîncarcă bateria în timp ce este folosit, prelungind astfel perioada de funcționare a telefonului. Însă ambele modele au dezavantajul că sunt de dimensiuni mari și incomode. Există chiar și huse rezistente la apă, indicate dacă telefonul este folosit mult timp afară.

Cele mai citite articole

Totuși, în general, accesoriile sunt alese urmărind doar aspectul acestora, nu și funcționalitatea. Cu atât mai mult cu cât, una dintre funcțiile importante ale huselor este să ofere o bună aderență gadget-urilor pentru că acestea să nu alunece din mâna sau de pe suprafețe. În plus, și materialul din care sunt confecționate contribuie la aspectul general al telefonului. Printre cele mai utilizate materiale sunt plasticul ABS, pielea, metalul și siliconul, fiecare având avantajele sale. Astfel că pielea oferă un aspect profesional și elegant, siliconul este ieftin și flexibil, iar polimerul ABS este rezistent la impact și are o vizibilitate crescută.

Husele de iPhone 11 sunt cele mai variate

Când vine vorba de personalizarea telefonului, husele de iPhone 11 sunt cele care au printre cel mai multe varietăți de modele, culori și materiale. Astfel, din dorința de a-și diferenția modelul de telefon pe care îl mai au o mulțime de alte persoane, oamenii apelează la carcase și huse de protecție.

Totodată, acestea reprezintă și o metodă relative ieftină de personalizare, proprietarii telefoanelor având posibilitatea de a schimba husa telefonului în funcție de starea de spirit sau pentru a se asorta ținutei dintr-o zi, de a-l transforma într-un accesoriu sofisticat. Totuși, există pe piață și huse care nu sunt accesibile oricui, destinate persoanelor care chiar își doresc să iasă în evidență, prin calitate și excentricitate.

Cu toate acestea, importantă este găsirea unei huse de telefon care să corespundă atât din punct de vedere funcțional, cât și al designului și al specificațiilor, dar la un preț potrivit buzunarului individual.

Cele mai citite articole