Diverse

Fă cunoştinţă cu Power BI, o unealtă inteligenta şi eficientă de analiză a datelor şi de raportare

Varianta unei soluţii Power BI integrată în afaceri de către antreprenorii care doresc să aibă o vizibilitate cât mai mare asupra datelor companiilor pe care le deţin este cea mai bună şi recomandată la acest moment. Power BI este abrevierea pentru Business Intelligence, un produs conceput special pentru antreprenori care le permit acestora să se conecteze la sute de surse de date în acelaşi loc şi angajaţilor să construiască rapoarte şi să le partajeze sau să le integreze cu alte aplicaţii în mod eficient şi inteligent.

Utilitatea Power BI în cadrul unei companii

Power BI este un instrument care permite utilizatorilor să ia decizii pe baza informaţiilor, să se conecteze, să modeleze şi apoi să exploreze datele cu rapoarte vizuale pe care le pot publica şi distribui şi pe baza cărora pot colabora cu furnizori, parteneri şi colegi. Power BI se poate integra cu alte instrumente, din care cele mai importante sunt MySQL, Oracle, Microsoft Excel, dar şi alte zeci de surse de date, astfel încât acestea să poată fi accelerate rapid şi să permită găsirea rapidă a soluţiilor.

De asemenea, utilizatorii Power BI se pot conecta la datele companiilor lor de unde ar fi, pot explora datele cu rapoarte şi grafice interactive şi se pot conecta la sute de surse de date din infrastructura locală şi din Cloud, creând rapoarte folosind grafice prestabilite sau personalizate. În plus, se pot publica rapoarte şi grafice, utilizatorii au posibilitatea de a colabora cu echipa şi de a partaja informaţii în interiorul şi în afară organizaţiei pe care o conduc.

Cele mai citite articole

Power BI se va dovedi cel mai bun prieten al antreprenorilor, prezentând în timp real acestora tot ceea ce presupune afacere lor în date, grafice şi în cifre, oferind un avantaj competitiv şi o viteză de reacţie la schimbările pieţei.

Power BI – un important instrument de analiză a afacerii

Power BI este un instrument foarte important de analiză a oricărei afaceri, permiţând obţinerea unei imagini globale. Datele în Power BI sunt afişate într-un tablou de bord, sumarizând valori importante desprinse din setul de date. Aşadar, utilizatorii pot vizualiza valorile vânzărilor, obiectivele lunare, veniturile şi cheltuielile, pot avea o afişare detaliată a informaţiilor.

Folosind datele din Cloud sau On-premise, Power BI permite conturarea şi înţelegerea scenariilor variate pe baza datelor lor. datele pot fi pregătite rapid, modelate, selectate, transformate şi combinate din mai multe surse, cu doar câteva click-uri.

Nu în ultimul rând, Power BI poate fi autorizat pentru oricine şi oriunde, astfel încât utilizatorii pot crea rapoarte personalizate pentru dispozitivele mobile care pot fi vizualizate oricând şi de oriunde.

Cele mai citite articole