Stil

Ei bine, ce ar putea fi mai romantic și mai feminin decât o rochie lungă de seară?! Nimic!

Este adevărat, atunci când o femeie îmbracă o rochie lungă de seară, ea oferă siluetei sale un nou aspect inedit! Mersul sigur de la șold, spatele drept, mișcări netede, bărbia ușor ridicată – în fața voastră este adevărata regină a serii!

Fiecare femeie își dorește să fie atractivă și să arate la modă. Prin urmare, în garderoba fiecărei femei ar trebui să se regăsească îmbrăcăminte pentru orice ocazie. Rochiile lungi ocupă un loc special în garderoba respectivă, deoarece, ca nici o altă ținută, subliniază feminitatea și îi permit femeii să se simtă ca o adevărată doamnă!

În primul rând, dorim să atragem atenția asupra rochiilor lungi cu decolteu. Acest tip de rochii pot fi găsite practic în orice colecție. Cu atât mai mult, designerii au îndrăznit să decoreze cu un decolteu adânc chiar și acele modele de rochii lungi de vară care exprimau modestie și simplitate. Fiecare rochie elegantă păstrează intriga în modul corespunzător, accentuează sexualitatea și frumusețea interioară a femeii!

Rochiile lungi de vară în stil grecesc nu vor înceta să excite imaginația femeilor. Un chiffon vrăjitor care se așează în valuri moi, învăluind un frumoasă siluetă feminină, un organza translucid care îți dezvăluie cu încredere secretele tale pentru cel ales – o astfel de rochie este demnă de a fi purtată de către  o adevărată zeiță!

Pentru o recepție formală sau ocazie specială cel mai bine s-ar potrivi o rochie de seară lungă. Proprietățile unei asemenea rochii sunt următoarele:

Cele mai citite articole

●Țesături scumpe;

●Culori restrânse (negru, alb, gri);

●Tipul de croială poate fi oricare, în funcție de tipul de figură;

●Se accentuează o anumită parte a corpului

Un exemplu de rochie de seară clasică este o rochie de seară lungă cu mânecile lungi și spatele gol. În magazinul online www.neer.ro poți găsi rochii de seară lungi pentru orice ocazie, care îți va permite să captezi absolut toate privirile asupra ta și să devii cu ușurință regina serii! Nu îți vine să crezi? Comandă și testează!

Cele mai citite articole