Uncategorized

De ce ar trebui sa cumperi un iPhone 8 Plus, in 2022?

Pentru ca pe Klap sunt disponibile mai multe tipuri de telefoane, inclusiv modele mai vechi de iPhone, foarte multe persoane le achizitioneaza datorita pretului lor rezonabil inca. iPhone 8 Plus este un astfel de telefon pe care foarte multe persoane il vor in 2022. Dar de ce? 

Mai multe optiuni de culoare disponibile

Gama de telefoane iPhone 8 second hand vine cu mai multe variante cromatice. Utilizatorii au mai multe optiuni de culoare pentru iPhone 8 Plus: argintiu, gri spatial, auriu si rosu, din care sa aleaga.

Bateria este de foarte buna calitate

In interior, se afla o baterie masiva, care ofera o viata exceptionala a bateriei si procesorul A11 de la Apple, inca foarte puternic. Pentru 99,9% dintre utilizatori, iPhone 8 Plus va avea in continuare toata performanta de care au nevoie.

Acest lucru inseamna ca, cei care sunt in cautarea unui telefon la pret rezonabil si cu autonomie buna pe urmatorul iPhone, iPhone 8 Plus ar putea merita o privire. In prezent este foarte ieftin comparativ cu alte dispozitive.

Cele mai citite articole

Apple iPhone 8 Plus ofera o camera principala superba, de 12 MP, (28mm, f/1.8, OIS & 56mm, f/2.8), focalizare automata cu detectie de faza, zoom optic 2x, blitz quad-LED (ton dublu). Caracteristici precum dimensiunea senzorului de 1/3″ la 28mm, dimensiunea senzorului de 1/3.6″ la 56mm, geo-etichetare, inregistrare video simultana 4K si imagini de 8MP, detectarea fetei/zambetului, focalizare la atingere, HDR (foto/panorama) il fac sa fie eficient pentru fotografii uimitoare, de inalta calitate.

Citeste si: De ce se blocheaza telefonul? Posibile cauze

Apple iPhone 8 Plus ofera inregistrare video 4K si video de 2160p@24 /30/60fps, 1080p@30 /60/120/240fps, contine o minunata camera secundara de 7 MP, f/2.2, 1080p@30fps , 720p@240fps , detectare a fetei, HDR, panorama si poate face selfie-uri uimitoare.

Apple iPhone 8 Plus vine cu certificat IP67, fiind rezistent la praf si apa. Prezinta rezistenta la apa pana la 1 metru si 30 de minute, include Apple Pay (certificat Visa, MasterCard, AMEX), are un ecran IPS LCD cu retroiluminare LED, cu 16 milioane de culori si are o dimensiune de 5,5 inchi care este foarte potrivita pentru vizionarea videoclipurilor, jocuri si navigare pe Internet.

Cele mai citite articole