Diverse

Cum asortezi la ţinutele business colecţia de genţi de damă office?

Din ţinutele business din garderoba oricărei femei de afaceri nu trebuie să lipsească o suită de genţi de damă office, adaptate taiorului, compleului de pantaloni, sacou şi cămaşă sau rochiilor purtate la job.

Nicio femeie de afaceri nu poate ieşi în evidenţă fără o ţinută corespunzătoare, dar nici fără accesorii pe măsură. Genţile de piele fac parte din garderoba femeilor care ştiu ce înseamnă succesul, care ştiu că tocurile şi alte accesorii vestimentare le pot propulsa şi le pot ajuta în ascensiunea lor socială.

Genţi de damă office asortate la pantofi şi la ţinuta? Se mai ţine cont de acest criteriu?

Asortarea unei genţi de damă din piele naturală cu pantofii a fost până nu demult un must. În ultimul deceniu, regulile din lumea modei nu prea au mai contat, iar noile trenduri susţin inclusiv femeile de afaceri să fie mai relaxate, mai încrezătoare şi să experimenteze cât mai des cu accesoriile alese.

·  Asortarea completă a ţinutei office

Unele piese de îmbrăcăminte sunt atât de complexe, datorita designului, texturii sau printului, încât necesită asortarea genţii cu pantofii. Negrul şi nuanțele nude sunt cele care vor echilibra ţinuta şi care vor fi simplu de asortat cu orice outfit office ales.

·  Asortarea subtilă a culorilor ţinutei office

Femeile de afaceri care nu sunt pregătite să renunţe complet la asortarea genţii cu pantofii au o alternativă mult mai creativă la îndemână, şi anume coordonarea detaliilor uneia dintre piese cu geanta sau cu pantofii. Se poate asorta, spre exemplu, cureaua ataşată cămăşii sau fustei cu geanta office, astfel încât întreaga ţinută să pară un tot unitar.

·  Neasortarea culorilor ţinutei office cu geanta aleasă

Aceasta este o variantă din ce în ce mai comună în rândul femeilor de afaceri. Mai multe culori într-o ţinută înseamnă mai multe ocazii ca femeile să îşi exprime stilul şi personalitatea, mai ales dacă dress-code-ul companiei permite acest lucru. Femeile au două variante în acest sens: fie aleg nuanţe ce se completează, fie îşi evidenţiază numai geanta şi atrag atenţia asupra ei cu o ţinută în culori de bază şi încălţăminte subtilă, spre exemplu pantofi nude, care nu ies în evidenţă.

Cum alegi o geantă potrivită pentru birou?

Geanta potrivită pentru birou nu respectă un tipar anume. Genţile cu barete scurte, spre exemplu, sunt cele mai potrivite ţinutelor office, au formă dreptunghiulară şi sunt confecţionate din piele sau din înlocuitor de piele.

Geanta office trebuie să fie suficient de mare încât purtătoarele să îşi poată lua cu ele trusa de machiaj, tableta şi documentele necesare, iar culorile pot fi alese în funcţie de preferinţe, în general bej, maro sau casicul negru. Sunt şi femei de afaceri care preferă să dea un plus de culoare şi personaltate ţinutei şi aleg genţile în nuanţe mai intense, de roşu sau portocaliu, spre exemplu.

Lasă un răspuns

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *