Moda

Tu stii ce lipseste din garderoba ta?

Exista cateva articole vestimentare pe care toata lumea ar trebui sa le aiba in garderoba pentru a crea niste tinute potrivite pentru orice ocazie. Articolele de acest tip sunt, in primul rand, confortabile, au un aspect placut si un caracter versatil, ceea ce face posibila asortarea lor cu alte haine. 

Un astfel de articol pot sa fie chiar un kimono de plaja. Desi numele indica faptul ca articolul vestimentar este dedicat unei excursii la mare, el poate fi folosit pentru mai multe ocazii. Astfel, nu va trebui sa fie aruncat intr-un dulap si uitat acolo dupa ce vacanta la mare se incheie, ci va putea fi integrat in alte tinute, specifice sezonului cald. 

Care sunt cele mai populare modele? 

Fiecare model de kimono scoate in evidenta creativitatea celui care a conceput designul respectiv, iar elementele cel mai des intalnite sunt florile si fluturii. Persoanele care isi doresc sa achizitioneze ceva iesit din tipar, vor putea opta pentru un imprimeu zebra, sau unul kaleidoscop. Ambele modele contin o explozie de culoare, potrivita pentru sezonul calduros. 

Cele mai citite articole

Pentru o tinuta coordonata, culorile au un rol esential. Din fericire, in gama de kimonouri exista o gama variata de culori, de la aqua marine, la green jewel si tot felul de variatii de siclam. Metoda ideala prin care o persoana poate sa aleaga culoarea unui kimono este prin asortarea ei cu cea a costumului de baie pe care planuieste sa il poarte. 

Cu ce pantofi poti asorta kimonoul pe care tocmai l-ai achizitionat?

Cand o persoana isi face bagajele pentru o excursie la mare, incaltamintea potrivita o sa se afle printre primele locuri, din punct de vedere al prioritatii. Sandalele sunt de departe cele mai populare, fiind incaltamintea clasica de vara. Alte optiuni perfecte pentru sezonul cald sunt espadrilele si papucii de plaja. 

Prin urmare, kimonoul n-ar trebui sa lipseasca din garderoba nimanui, deoarece este foarte usor de asortat si poate fi folosit in diverse tinute. Mai mult decat atat, este comod si iese in evidenta, astfel ca oricine il poarta se va simti bine in pielea sa. 

Cele mai citite articole