Stiri

Trimite flori de Ziua Mamei

Ziua de 8 Martie este dedicata tuturor mamelor! Ocazia unica si ideala de a le aduce un omagiu si de a le multumi pentru tot ce fac si au facut pentru noi. Cum sa le spui “multumesc”, “te iubesc” sau cum sa le faci pur si simplu cea mai frumoasa surpriza? Trimitand pur si simplu flori prin livrare flori Baia Mare

Un buchet de flori este un simbol puternic, dar si delicat in acelasi timp pentru a exprima gratitudinea si infinita tandrete.

Trimite flori de Ziua Mamei pentru o mama grijulie

Mama ta este cea care te asculta mereu, care este o sursa de mangaiere atunci cand treci prin momente dificile si va fi mereu acolo sa te ajute. Un buchet de flori in culori profunde, precum trandafirii, ii va multumi pentru daruirea si sprijinul pretios

Alege de la Floratia Uoana buchete de flori pentru o mama blanda. 

Mereu calma si senina, mama ta te surprinde cu dulceata si blandetea ei. O femeie plina de tandrete, te-a ajutat sa cresti si sa infloresti in liniste. Pentru a ramane fidel lumii sale, alegerea ta va fi un buchet rotund sau o planta, in tonuri pastelate, albe sau roz

Trimite flori pentru o mai protectoare. 

Mama ta a vrut mereu sa te protejeze de tristetea si supararile lumii. Protectoare pana in varful degetelor, vei ramane mereu „copilasul ei”. Pentru ea, alege o forma mai clasica, precum buchetul rotund, in nuante de roz sau rosu, pentru a o fermeca si a-i multumi pentru dragostea ei generoasa.

Cele mai citite articole

Livrare flori pentru o mama mereu atenta

Sa iti transmita si sa iti ofere cea mai buna educatie, iata ce a vrut mereu mama ta de la tine. Este ingrijorata de echilibrul tau, dar are si cel mai puternic temperament, crescandu-te in respectul unor anumite valori, fiind inconjurat mereu de iubire. Pentru a-i multumi asa cum trebuie, alege un buchet cu o predominanta in nuante de galben- portocaliu.

Alege un buchet de flori pentru o mama sensibila

Preocupata mereu de pericolele din jur, a stiut cum sa te faca sensibil la planeta pe care traim, te-a invatat sa o protejezi, mai ales natura din jur. Pentru ca florile pe care vrei sa i le oferi sa fie in acord cu gandirea sa, alege un buchet de flori cu o predominanta de verde.

Trandafirii, cele mai delicate flori

Mama ta va fi incantata fara doar si poate primind un buchet cu cei mai frumosi si mai tandri trandafiri. Poti alege nuante mai vii sau mai delicate. Sunt alegerea ideala pentru a-ti transmite iubirea si afectiunea. 

Bujorii sunt si ei cea mai buna alegere pentru Ziua Mamei

Fie ca sunt albi, de un roz pal sau mai intens, bujorii sunt cei care seduc mereu prin florile sale generoase si parfumul lor delicat. In limbajul florilor, bujorul este alegerea perfecta pentru a exprima tandretea sau afectiunea, dar si sinceritatea. Atunci cand este asociat cu alte flori va intari semnificatia altor flori. 

Crinii sunt si ei o alegere foarte buna, fiind impozanti, maiestuosi si foarte parfumati. Vor veni cu o dimensiune pretioasa pentru toate buchetele de flori. Este un cadou exceptional pentru Ziua Mamei. 

Cele mai citite articole