Diverse

Top x articole vestimentare pentru copii care nu trebuie să lipsească din bagajul de vacanță

Top x articole vestimentare pentru copii

Atunci când plănuiești o vacanță, unul dintre lucrurile la care ar trebui să fii atentă este vestimentația adaptată pentru noul decor. În cazul copiilor, cerințele cresc și mai mult, mai ales că în cazul acestora termoreglarea este deficitară până la o anumită vârstă. Pentru a fi sigură că ai pus în bagaj toate articolele de care ai nevoie, am pregătit pentru tine o listă din care te poți inspira.

Treninguri pentru ținute comode

Treningul este unul dintre cele mai utile articole vestimentare, care se potrivește indiferent de locația în care îți vei petrece vacanța. Poți alege treninguri fete în culori pastelate sau treninguri pentru băieți, având grijă să optezi pentru mărimea potrivită, pentru un plus de confort.

De asemenea, ai grijă să alegi un trening din materiale de calitate, de preferat din fibre naturale, care să permită aerisirea corpului și eliminarea transpirației. Bumbacul organic este o opțiune foarte bună, care oferă confort și respirabilitate. În același timp verifică foarte bine detaliile pieselor vestimentare, pentru a te asigura că hainele sunt vopsite cu ajutorul unor vopseluri pe bază de apă, care nu provoacă alergii copiilor.

Pantaloni scurți

Pantalonii scurți sunt o soluție vestimentară foarte bună pentru drumeții sau plimbări, mai ales în zonele în care copiii au nevoie de mobilitate. Plimbările pe munte sau la malul mării sau chiar drumețiile în pădure reprezintă vacanțe pline ade aventură, în care nu îți vei putea îmbrăca copiii foarte elegant, ci va trebui să cauți variante sport.

Cele mai citite articole

Vei avea nevoie așadar de ținute adecvate vacanței și activităților specifice acesteia. De asemenea vei avea nevoie și de încălțăminte potrivită pentru copii, cum ar fi teneșii, adidașii sau bocancii speciali pentru drumeție. 

Tricouri

Dacă plănuiești o vacanță de mai multe zile, atunci poți pune în bagaj și câteva tricouri pentru copii. Vei vedea că există o multitudine de modele din care poți alege, de la tricouri simple la tricouri cu diferite imprimeuri și culori. Tricourile pentru copii trebuie să fie confecționate din materiale naturale, mai ales că cel mai adesea acestea intră în contact direct cu pielea. 

Ai grijă ca acestea să permită pielii să respire, să nu rețină umiditatea și să poată fi spălate chiar și la temperaturi ridicate, în cazul în care se murdăresc. De asemenea, ia în calcul alegerea corectă a mărimii acestora, pentru a le asigura copiilor mobilitatea și confortul pe durata desfășurării activităților.

Colanți sau pantaloni lungi 

Pentru serile de vacanță, atunci când temperaturile sunt mai scăzute, poți îmbrăca copiii cu pantaloni sau colanți. Aceștia vor oferi confort termic și vor proteja de insecte, astfel că aceste articole vestimentare nu ar trebui să lipsească din bagajul de vacanță.  

Dacă vrei să găsești cele mai bune soluții vestimentare pentru copii atunci când plecați în vacanță, atunci urmărește ofertele și reducerile de pe Ufit.ro. Vei găsi aici o multitudine de treninguri băieți și fete, tricouri, rochii sau pantaloni, cu ajutorul cărora să completezi garderoba specifică pentru o vacanță reușită. 

Cele mai citite articole