Stiri

TOP 5 produse de care ai nevoie pentru îngrijirea zilnică a tenului

Când vine vorba de îngrijirea zilnică a pielii, multe persoane cred că este un lucru ușor. La urma urmei, ce poate fi mai simplu decât să îți speli fața și gâtul? Dar, la fel ca orice altceva în viață, menținerea pielii tale să arate cel mai bine necesită puțin efort și întreținere. Nu numai asta – produsele potrivite pot avea un impact major asupra modului în care arată și se simte pielea ta.

Iată 5 produse de care ai nevoie pentru îngrijirea zilnică a tenului:

  • Cleanser

Nu se poate ocoli faptul că spălarea pielii este primul pas în îngrijirea ei. La urma urmei, dacă nu scapi de machiajul și murdăria care se așează pe pielea ta, nu vei putea să o cureți bine. Cele mai bune produse pentru curățarea tenului de la Skinseen.ro sunt cele care nu conțin ulei, dar care totuși curăță în profunzime. Ar trebui să conțină ingrediente precum acidul salicilic, uleiul de arbore de ceai și mentolul, care sunt toate excelente pentru a scăpa de excesul de ulei și de impurități.

  • Ser

Un ser este o formă concentrată a oricăror ingrediente care alcătuiesc rutina zilnică de îngrijire a pielii. Acestea pot fi folosite pentru a crește nivelul de hidratare, pentru a reduce aspectul ridurilor și a liniilor fine și chiar pentru a îmbunătăți textura pielii. Dacă vrei să duci lucrurile un pas mai departe și să crești și mai mult potența produselor tale de îngrijire de hidratare sau anti-îmbătrânire, poți adăuga un ser la rutina ta. Cel mai bun lucru despre seruri este că pot fi folosite în fiecare zi pentru că sunt atât de sigure și blânde.

  • Cremă de ochi

Pielea din jurul ochilor tăi este sensibilă la tot ceea ce pui pe ea. Acesta este motivul pentru care ar trebui să fii deosebit de atentă când vine vorba de produsele care se apropie de ochi. Nu vrei să pui nimic pe zona de sub ochi care ar putea agrava pielea uscată. Din fericire, cremele pentru ochi sunt adaptate acestor nevoi, așa că poți fi sigură că sunt foarte blânde și nu vor cauza probleme. Sunt, de asemenea, foarte hidratante, deci sunt perfecte pentru lunile de iarnă când pielea tinde să fie mai uscată.

  • Cremă hidratantă

Cele mai citite articole

Este o parte super importantă a rutinei zilnice de îngrijire a pielii, deoarece îți ajută pielea să-și păstreze uleiurile naturale și atenuează orice daune la care a fost supusă pe parcursul zilei. Cele mai bune creme hidratante sunt cele care sunt ușoare, dar sunt bogate în ingrediente hidratante precum acidul hialuronic, scualanul sau acidul salicilic. Utilizarea unei creme hidratante este o modalitate excelentă de a îți menține pielea hidratată toată ziua.

  • Cremă de protecție solară

Protecția solară zilnică este concepută pentru a îți proteja pielea de razele UV dăunătoare ale soarelui, care pot provoca leziuni ale pielii și riduri. De asemenea, este important să reții că crema de protecție solară trebuie aplicată cu 30 de minute înainte de a ieși la soare. Există atât de multe tipuri diferite de protecție solară din care să alegi, dar unul dintre cele mai bune tipuri de utilizat este o protecție solară minerală, deoarece nu sunt încărcate cu substanțe chimice și ingrediente dăunătoare, oferind totuși o protecție excelentă împotriva razelor dăunătoare ale soarelui.

Când vine vorba de îngrijirea pielii, totul este despre găsirea produselor care funcționează pentru tine. Prin implementarea acestor produse în rutina ta zilnică de îngrijire a pielii, poți fi sigură că pielea ta va fi îngrijită și hrănită în cel mai bun mod posibil.

Sursă foto: unsplash.com

Cele mai citite articole