Uncategorized

Strategii de pariere sportiva

De cand au aparut strategiile pentru pariuri sportive online, rolul acestora a fost de a maximiza castigurile si a crea o singuranta cand vine vorba de pariuri, in loc de a paria haotic fara nici un sens.

Mai jos ve putea gasi selectia Favbet a cateva sisteme de pariat penru a te ajuta sa iti creezi o strategie si un mod de pariere sigur, incercand sa minimizezi pierderile. Tine minte insa ca totul se rezuma la disciplina si capacitatea de a urma un set de reguli.

Ce inseamna o strategie de pariere sportiva?

Cand vine vorba de expresia strategie de pariere lumea are impresia ca este vorba despre calcule matematice complexe si formule. Dar, de fapt tot ce inseamna strategie se refera la a urmari o anumita modalitate de pariere, un set de reguli impus de catre acesta.

Desigur, strategiile nu garanteaza niciodata succesul dar te pot ajuta sa elimini anumite pierderi pe care altii le-au avut deja. Iar daca iti alegi de la inceput o anumita suma, urmarirea unor strategii te va ajuta enorm.

Ca si concluzia a ce inseamna o strategie de pariat, e vorba despre o anumita disciplina si capacitatea de a urmari niste reguli impuse.

Strategia in trepte

Aceastra strategie se bazeaza pe cote destul de mici, dar relative sigure. Alegi o suma pe care iti permiti sa o pariezi, apoi daca pariul este castigator, intreaga suma se va paria pe urmatorul meci.

Este recomandat sa alegi de dinainte un numar de trepte, mai exact un  numar de pariuri pe care sa le joci consecutiv in cazul in care sunt castigatoare.

Singura problema este ca orice cota, oricat de mica ar fi ea, poate fi la un moment dat pierzatoare. Alege aceasta strategie doar daca simt ca ai o intuitie puternica.

Strategia Martingale

Probabil cea mai populara strategie folosita de catre pariori. In aceasta strategie este vorba despre dublarea sumei patriate dupa fiecare pierdere, jucand pe aceeasi cota.

Ca si exemplu sa spunem ca pariezi 50 RON pe un eveniment si pierzi. Urmatorul meci pe care se plaseaza un pariu va trebui sa aiba aceeasi cota dar suma pariata va fi dubla.

Aveti grija insa, calculati de dinainte care este suma pe care o puteti pierde in total in functie de bugetul avut.

Strategia pariurilor pe favoriti

Una dintre cele mai jucate strategii, strategia pe favoriti este un lucru destul de sigur. Favoritii castiga in majoritatea ocaziilor. Cam singurul dezavantaj ar fi faptul ca aceste pariuri pe favoriti au cote destul de mici. De asta insa se joaca mai multe favorite pe acelasi bilet.

Aceasta strategie poate fi mulata si pe alte variante probabile din meciuri.

Cele mai citite articole

Un alt dezavantaj ar fi ca o surpriza iti poate transforma biletul intr-unul pierzator. Chiar daca restul sunt castigatoare.

Strategie de pariere alternativa

Aceastra strategie se bazeaza pe recuperarea unei sume pierdute la urmatorul pariu.

Ca si exemplu, daca ai pariat 50 RON pe un meci si ai pierdut, targetul tau e sa recuperezi aceasta suma. Sa spunem ca alegi o cota de 3. Pariezi din nou 50 RON si in cazul in care castigi, recuperezi pierderea initiala si profitul este de 50 RON.

Acest calcul se face asa: Adaugi suma pierduta si profitul tinta, si le imparti la cota aleasa minus 1, dupa cum se poate vedea mai sus.

Strategia Underdog

Underdog reprezinta opusul favoritului intr-un meci. Insa, exista anumite situatii in care echipa favorita nu are motive pentru a castiga sau are un jucator important in minus. Haide sa vedem mai exact despre ce este vorba.

Cand o echipa favorita dintr-un turneu, campionat sau orice liga, isi are pozitia asigurata si o victorie nu o mai poate ajuta, de obicei nu se obosesc foarte tare in meci. Acest timp de meci iti ofera ocazia perfecta sa pariezi pe underdog care probabil ar putea beneficia de pe urma unei victorii. Cam aceeasi situatie este si in cazul in care echipa favorita are jucatorul stea pe banca.

Strategia pariurilor pe statistici

Un numar foarte mare dintre pariorii sportivi profesionisti prefera sa joace pe statistici sportive. Fie ca sunt lovituri de colt, lovituri libere, cartonase rosii sau galbene. Cu cat evenimentul este mai important, cu atat exista mai multe optiuni si sanse de a paria pe statistici sportive.

Dezavantajul aici ar fi ca pentru a putea paria pe statistici, e nevoie sa cunosti sportul destul de bine. Altfel nu prea vei reusi sa gasesti statistici profitabile.

Strategia Flat

Aici e vorba despre o strategie de a paria extrem de fixa. Alegem o suma si o jucam de fiecare data, fara a o schimba indiferent de cota jucata, valoarea sumei disponibile pentru pariere totala sau probabilitatea ca evenimentul sa fie unul reusit.

Cu aceasta strategie de pariere, iti vei usura putin viata si nu va mai trebui sa iti bati capul cu tot felul de calcule.

Ce e important sa tii minte despe strategiile de pariere sportiva?

Toate strategiile de pariere sportiva se bazeaza pe abilitatea ta de a urma un set de reguli, de a fi disciplinat si de a iti pastra calmul. De asemenea, inainte sa joci o strategie pe bani reali, incearca sa simulezi doar pentru a vedea cum te descurci.

Cele mai citite articole