Diverse

Si-law, un ajutor de nadejde in Israel

Strain este un cuvant care contine atat de multa tristete. El este asociat adesea cu singuratatea si suferinta. Romanul care lucreaza peste mari si tari este cu gandul acasa. Ii vin in minte cei dragi, casa natala, locurile in care petrecea cu prietenii, parcul in care a sarutat prima data o fata si cinematograful in care a vazut un film.

Este adevarat ca multe dintre cinematografe s-au daramat, dar ramane cel putin locul, locul in care oamenii au adunat amintiri frumoase.

Strainul se sfieste pe strada, deschide cu teama usile institutiilor si firmelor din tara in care lucreaza, fiindca se teme sa nu fie respins, sa nu fie marginalizat.

Cel mai rau este cand se trezeste acuzat pe nedrept pentru o infractiune pe care nu a comis-o, are nevoie urgenta de un avocat si nu stie ca Samy Ilie este gata oricand sa ii spuna: adresati-va biroului nostru si va vom ajuta cu placere

Este asa de linistitor pentru un roman sa auda vorbindu-se romaneste acolo, departe de tara si sa stie ca daca are nevoie de ajutor, il va primi cu promptitudine. Samy Ilie nu este un avocat oarecare, ci are un palmares bogat care il recomanda:

-33 de ani petrecuti in slujba statului israelian;

-anchete dificile intens mediatizate si finalizate cu succes;

-conducerea ireprosabila a unei echipe de procurori alcatuite din cei mai buni profesionisti din tara;

-mii de procese castigate in fata instantelor penale, civile si comerciale.

Palmaresul s-a imbogatit dupa ce Samy Ilie a decis sa isi dedice activitatea si experienta apararii drepturilor omului si sustinerii romanilor care lucreaza, calatoresc sau se stabilesc in Israel. El a vazut cata nevoie au conationalii sai de consultanta juridica, de apararea, de sustinere in timpul unui proces care pare sa nu se mai sfarseasca, mai ales ca se desfasoara printre straini.

In ce situatii pot solicita romanii ajutorul lui Samy Ilie? Lista este lunga si este greu sa nu se omita vreun aspect. El se implica in rezolvarea unor cazuri usoare, dar si in rezolvarea unor probleme dificile care par fara rezolvare.

1. Un roman anchetat de politie este bine sa ii ceara ajutorul acestui avocat cu multa experienta, care vorbeste perfect romaneste, dar in fata instantelor rosteste impecabil pledoaria in engleza sau ebraica, dupa caz. O persoana care este anchetata de politie poate fi vinovata sau nevinovata si retinuta pentru o confuzie. In ambele cazuri este bine sa se solicite prezenta lui Samy Ilie. Uneori nevinovatii pot comite greseli din cauza emotiilor si a lipsei lor de experienta in comunicarea cu organele de ordine. In plus, avocatul roman va demonstra nevinivatia inainte de a fi prea tarziu.

2. Pentru obtinerea vizei de sedere si de lucru in Israel si a cetateniei. Cine doreste sa se stabileasca in aceasta tara este bine sa urgenteze aceste etape, sa se poate bucura de drepturi depline.

3. Redobandirea permisului de conducere, fiindca a condus sub influenta alcoolului sau dupa consumul de droguri. 

4. Reprezentare in fata instantelor civile, penale, comerciale. Este bine ca si in cazul unui proces usor (divort) sa se angajeze un avocat pentru a se descoperi exact adevarul.

Cele mai citite articole

5. Gratierea din inchisoare prin decret prezidential, fiindca Samy Ilie a obtinut gratierea pentru multi romani pe care i-a reprezentat.

6. Cumpararea unor proprietati, infiintarea unei firme, consultanta fiscala.

7. Stergerea din cazier a unor infractiuni comise in trecut, pentru care cel care a suferit o condamnare si ulterior a dovedit un comportament exemplar.

Prestigiosul avocat roman este disponibil si poate fi usor contactat prin intermediul datelor de contact de pe site-ul firmei Si-Law sau completand formularul de contact online si expediindu-l.

Romanii ar trebui sa fie mult mai linistiti, stiind ca au de partea lor un avocat asa de bun, care cunoaste perfect legile si felul in care decid instantele din Israel.

Despre Samy Ilie se vorbeste cu respect atat in sistemul juridic din tara pe care o slujeste cu pricepere, cat si printre romanii pe care i-a salvat din situatii limita.

Este de ajuns un apel, o solicitare si Samy Ilie vine acolo unde este chemat si isi face datoria cu toata puterea fiintei sale.

Legile Israelului sunt stricte si diferite de cele din Romania, de aceea un roman ar trebui sa solicite consultanta juridica de cate ori are nevoie.

Sfatul avocatului inseamna eliminarea riascurilor, eliminarea ilegalitatilor, siguranta, libertate, stapanirea deplina a bunurilor cumparate.

Sfatul unui avocat onest si priceput cum este Samy Ilie valoreaza cat tot aurul din lume. Oriunde s-ar afla si in orice circumstanta ar fi, romanul trebuie sa lupte pentru drepturile sale. Cum sunt putine sanse de victorie fara un avocat priceput alaturi, sa solicite ajutorul lui Samy Ilie pentru siguranta deplina.

Uneori poate fi in joc libertatea unui om si in acel moment el si familia sa ar trebui sa dea tot ce au, sa nu piarda acest bun de pret care asigura demnitatea fiecarui individ.

Lumea contemporana respecta omul, drepturile acestuia sunt recunoscute la nivel mondial, dar se produc si derapaje, iar Samy Ilie poate corecta erorile si poate corecta nedreptatea.

Romanii nu mai sunt straini in Israel pentru ca au de partea lor un avocat ambitios care cunoaste legile si care va lupta pana la capat pentru obtinerea drepturilor lor.

Clientii care au avut incredere in Samy Ilie au avut de castigat si l-au recomandat si altora aflati in situatii critice.

Samy Ilie apara nu numai romani, ci si israelieni si cetateni straini care au probleme de natura juridica pe teritoriul statului Israel.

Cele mai citite articole