Stil

Sfaturi utile pentru alegerea aplicelor pentru fiecare camera

Eglo Romania este furnizorul unor aplice de calitate si a altor corpuri de iluminat pentru orice incapere din casa. Cu ajutorul specialistilor de la aceasta companie, fiecare casa va avea corpurile de iluminat perfecte, indiferent de camera in care urmeaza sa fie amplasate. Fie ca sunt cautate aplice de baie sau alte corpuri de iluminat, acestea vor fi, de fiecare data, disponibile la calitate premium in acest magazin.

Specialistii de la Eglo Romania atrag atentia asupra importantei calitatii materialelor din care sunt realizate aplicele. Acestea trebuie sa fie intotdeauna realizate din materiale foarte rezistente si care sa faciliteze schimbarea becurilor, fara pericol de electrocutare sau de alte accidentari. In plus, atunci cand sunt amplasate in camere cu potential de umiditate ridicata, acest aspect va fi tratat cu o mare atentie si se recomanda alegerea unor produse care au fost adaptate si izolate corespunzator, pentru a fi evitate scurtcircuitele sau alte probleme similare.

Aplice de baie si bucatarie

Pentru a alege cele mai bune aplice de baie si bucatarie, se va tine cont, in primul rand, de faptul ca in aceasta camera exista riscul ca umiditatea sa fie foarte crescuta, ceea ce implica nevoia de izolatie corespunzatoare si de standarde specifice in cazul corpurilor de iluminat.

Cele mai citite articole

Intr-o baie sunt potrivite aplicele cu un design delicat, care sa permita dispersia corecta a luminii. Nu se recomanda amplasarea corpurilor de iluminat aproape de sursele de apa. Acelasi lucru este valabil si pentru bucatarii, unde depunerile de apa si de grasimi pot afecta aplica si buna sa functionare. Din acest motiv, solutia optima este sa fie folosite aplice speciale pentru un mediu umed.

Aplice pentru restul casei

Aplicele utilizate in dormitor sunt foarte estetice atunci cand sunt puse de o parte si de alta a patului. In aceasta situatie, aplicele reprezinta solutia optima pentru un stil interesant si pentru confort. Exista aplice potrivite pentru orice stil de amenajare de interior si, din acest motiv, recomandarea este sa fie alese modelele care se integreaza perfect in designul incaperii respective. Spre exemplu, in cazul unei camere minimaliste, aplicele cu forme geometrice sunt cele mai bune solutii.

Aplicele folosite in living ar trebui sa completeze si sa scoata in evidenta stilul de amenajare de interior. Spre exemplu, daca in camera sunt folosite oglinzi sau exista tablouri, corpurile de iluminat ar trebui sa le scoata in evidenta. Aplicele pot sa nu fie folosite ca surse principale de iluminat si pot fi utilizate doar ca lumini ambientale. De asemenea, ele sunt cele care se vor folosi de fiecare data alaturi de alte corpuri de iluminat mici, cum sunt veiozele sau benzile cu led, pentru a scoate in evidenta anumite zone sau anumite obiecte decorative.

Aplicele pentru hol ar trebui sa fie surse de lumina puternice, pentru a oferi lumina necesara activitatilor care se desfasoara aici. Aplicele pot fi amplasate la un capat si la celalalt al holului, insa este foarte important ca ele sa fie orientate spre zona in care persoanele din casa se imbraca si se incalta, pentru ca vor avea nevoie de lumina suficienta care sa le permita sa puna la punct ultimele detalii ale tinutei.

Cele mai citite articole