Diverse

Principalele motive pentru care sa apelezi la implant mamar

Marirea sanilor a devenit o tema care preocupa foarte multe femei, de la cele mai tinere pana la cele mai in varsta. Mai ales cand vine vorba de lupta impotriva trecerii timpului, din ce in ce mai multe apeleaza cu incredere la operatiile de implant mamar pentru a obtine aspectul pe care si-l doresc si a putea astfel sa poarte in continuare genul de decolteu care le place.

Exista diverse motive care conduc la optarea pentru un implant mamar, de la reconstructia mamara in urma unei operatii de mastectomie, pana la nevoia de a creste volumul sanilor. Cel mai adesea pacientele apeleaza la o operatie de marirea sanilor daca prezinta sani hipotrofici sau daca acestia sunt asimetrici.

De asemenea, in ceea ce priveste alegerea de implanturi mamare, trebuie sa tii cont de mai multi factori. Printre acestia se numara proportiile, modul in care se doresti ca sanii sa arate si forma acestora. Dupa discutia cu chirurgul plastician, se vor alege cele mai bune implanturi si cele care se potrivesc cu forma si greutatea corpului tau. Stilul de viata are un impact foarte puternic asupra alegerii tipului de implant mamar si de asemenea varsta conteaza foarte mult.

Avand in vedere ca sanii sunt in dezvoltare pana la varsta de 20 de ani, se recomanda discutia despre marirea sanilor de abia dupa ce dezvoltarea acestora a fost completata cu succes. Exista o serie de mituri despre implantul mamar, cum ar fi faptul ca acestea ar creste riscul aparitiei cancerului mamar sau ar avea un impact asupra alaptatului. In realitate aceste speculatii nu conteaza, deoarece acestea nu sau nicio legatura cu implantul.

Cele mai citite articole

Un risc foarte mare pe care orice femeie si-l asuma daca opteaza pentru implanturi mamare este aparitia sangerarii, ca urmare a vascularitatii puternice a zonei care va fi operata. Poate aparea de asemenea si riscul infectiilor, insa un medic specialist cu experienta isi va lua toate masurile de protectie pentru a tine pacienta in conditii de siguranta pe durata implantului.

Daca esti curioasa sa stii ce urmeaza dupa operatie, trebuie sa fii pregatita sa te obisnuiesti cu o senzatie de disconfort si dureri usoare in zona in care a avut loc interventia. In primele trei zile dupa operatie se va recomanda un repaus complet, iar pacienta va trebui sa ramana intinsa in pat, fara a face miscari bruste. Se va purta un sutien special si se vor evita activitatile fizice intense, pentru a nu crea complicatii. Pentru ca recuperarea postoperatorie este un proces care difera pentru fiecare pacienta in parte, aceasta va fi atent monitorizata de catre medicul specialist si se vor defini, in functie de caz, pasii necesari.

Foarte multe femei opteaza pentru implanturi saline, pentru ca acestea prezinta o serie de avantaje, iar cel mai important dintre acestea este ca organismul poate absorbi continutul acestora. Implantele saline contin ser fiziologic sau apa sarata sterila, iar cantitatea variaza in functie de alegerea medicului chirurg. Prin urmare, se poate alege forma si fermitatea implantului, iar in cazul in care implantul se fisureaza dupa efectuarea operatiei, acesta se va desumfla si serul va fi absorbit de corp. Fiind format din acest ser fiziologic, implantul nu dauneaza deloc organismului. Dupa aceea operatia de implant mamar poate fi repetata.

O alta categorie de implanturi o reprezinta cele cu gel elastic sau coeziv. Acestea sunt foarte cautate pentru ca ofera un aspect mai natural corpului si se aseamana mai bine cu aspectul si forma sanului. In eventualitatea in care acesta se va sparge, gelul va ramane in buzunarul implantului si nu va ajunge in organism.

Daca iti doresti sa te programezi pentru un implant mamar sau pur si simplu esti curioasa sa afli mai multe despre marirea sanilor si implant mamar pret, te invitam la Clinica de Chirurgie Estetica Zone Medical Estet. Dr. Eugen Turcu si echipa pe care o coordoneaza sunt gata sa te ajute sa obtii sanii frumosi pe care ti i-ai dorit dintotdeauna.

Cele mai citite articole