Diverse

Principalele 4 avantaje pe care le ai dacă alegi gradiniţa SEVA din Ploiești

Grădiniţa este locul în care copiii îşi formează pentru prima dată un sistem social, învaţă să colaboreze, să desfăşoare anumite tipuri de activităţi. De asemenea, ei se pot bucura de dezvoltare pe multiple planuri, incluzând o latură artistică sau de creaţie, precum şi o zonă de mişcare şi de dezvoltare corectă a corpului. Seva Edu este mai mult decât o grădiniță privată în Ploiești, este un loc pentru o dezvoltare armonioasă şi liberă a copiilor.

Iată 4 avantaje pe care le va avea copilul tău la grădiniţa din Ploieşti:

1. Copiii au parte de un spaţiu generos interior şi exterior, unde vor desfăşura activităţi diverse

Copiii se bucură de un spaţiu foarte generos care este în interior şi în exterior. Ei au amenajare corespunzătoare pentru vârsta lor şi se pot juca în voie folosind obiectele construite pentru înălţimea lor. Decorul este vesel şi frumos, pentru ca ei să poată să fie atraşi de culori în fiecare zi. Ȋn exterior, se pot desfăşura multe activităţi diverse, care sunt gândite special pentru o dezvoltare corectă şi pe multiple planuri.

Cele mai citite articole

2. Spaţiul exterior cuprinde pistă de biciclete, piscină în aer liber, seră

Un avantaj principal al acestei grădiniţe private, este chiar spaţiul liber, partea de a putea sta în natură în fiecare zi. Astfel, copiii au o pistă de biciclete, unde pot să înveţe cum să pedaleze. Apoi, pot să utilizeze piscina în aer liber şi să se încarce cu energie de la soare. Au posibilitatea de a sta în seră şi de a vedea plantele care cresc, de a înţelege cum anume sunt plantate şi cum pot să fie recoltate. Copiii sunt încântaţi de fiecare dată când observă plantele şi când înţeleg procesele din spatele cultivării.

3. Copiii pot să cunoască animalele lor favorite prin intermediul unei mini ferme existente

Grădiniţa oferă şi posibilitatea de a interacţiona cu animalele din cadrul unei mini ferme existente. Astfel, copiii pot să vadă animalele lor preferate şi să ia contact cu acestea într-un cadru sigur, sub supraveghere, în momentele în care este planificat acest tip de activitate. Copiii iubesc animalele şi primesc foarte multă bucurie din interacţiunea cu ele.

4. Totul este foarte dinamic, existând activităţi care să îi bucure pe cei mici

La grădiniţa Seva există şi activităţi care îi ajută pe copii să îşi dezvolte musculatura într-un mod corespunzător pentru vârsta lor, precum şi multe activităţi de ordin intelectual. Astfel, copiii vor învăţa totul prin joc şi prin zâmbet. Ei vor avea parte de adevărate experienţe pline de încântare şi vor evolua din toate punctele de vedere. Aici copiii au activități plăcute şi educative.

Cele mai citite articole