ModaStil

Nu vei mai simti niciodata frigul, daca…

Pe cat de greu ne punem de acord pe o suma de subiecte (vaccinarea copiilor, drepturile minoritatilor sexuale, definitia familiei, solutii la traficul infernal din Bucuresti), pe atat de usor reusim sa facem front comun cand e vorba de vremea rea. Cu cat e mai dramatica situatia, cu atat suntem mai uniti. „Cumplite temperaturile astea, aproape siberiene, nu-i asa?” si „Va aduceti aminte de zapezile din copilarie? Ce vremuri…” si „Iar ne-a luat iarna prin surprindere, culmea, in decembrie!” Stiu, iarna nu-i ca vara… duh, dar ar putea fi tema trending pe twitter.

In ceea ce ma priveste, am mai scris intr-un alt articol: nu e vorba ca nu as fi friguroasa (poate sunt ceva mai calita ca altii, in mod cert ma imbrac mai subtire decat majoritatea), insa nu vad necesitatea supradimensionarii disconfortului situatiei. After all, la oras avem parte de temperaturi scazute doar vreo 2 saptamani din cele 3 luni de iarna; cei mai multi dintre noi ar trebui sa recunoastem ca suntem privilegiati prin simplul fapt ca locuim in apartamente in care exista caldura, electricitate, apa calda, paturi pufoase si frigidere pline; in mod similar, mai toti facem drumuri minimale prin zapada – de la scara blocului la gura de metrou, din parcare pana in cladirea de birouri- si, nu in in ultimul rand, avem dulapurile doldora de bluze cu maneci lungi, pulovere, fulare, pufoaice, sosete, caciuli tricotate si ghete.

Cele mai citite articole

Ce mama naibii ne vaicarim ca niste babe? Chiar sunt asa de insuportabile 5 zile de ninsoare, care se topeste in cateva ore?

Sursa www.stylediary.ro

Cele mai citite articole