Stil

New year, new me – hai la Studio20!

Ai început 2023 cu forțe noi și ai nevoie de o schimbare pentru a te simți fericită și împlinită atât în viața personală, cât și în cea profesională? Indiferent dacă este vorba de primul job sau pur și simplu ai nevoie de o schimbare care să îți aducă satisfacție la locul de muncă, este foarte important să faci alegerea potrivită pentru viitorul tău. Alege o carieră ca model de videochat în cadrul Studio20 și te vei bucura de numeroase beneficii pe termen lung!

Cu o experiență bogată de peste 20 de ani și numeroase sedii deschise atât în țară, cât și în străinătate (Cehia, Ungaria, SUA, Columbia), Studio20 a ajuns să domine piața videochat-ului atât la nivel național, cât și la nivel internațional. Faima le este recunoscută și confirmată și de numeroasele premii câștigate la festivaluri internaționale de profil, precum „Best Cam Studio” în cadrul galei YNOT sau „Studio of the Year” în cadrul galei GFY Awards.

Pentru a continua să se dezvolte, Studio20 își propune să asigure cele mai bune condiții de muncă pentru fiecare angajat – în special, pentru modelele de videochat. Acestea sunt, cu siguranță, jucătorii cheie, iar performanțele de succes ale acestora sunt esențiale și pentru succesul companiei. Iată ce presupune pachetul salarial (plus bonusurile financiare) al unui model de videochat angajat în cadrul Studio20:

–  venit minim garantat de 1000$ pentru toate modelele nou angajate în primele 3 luni de la angajare, plus comision de bază de 50%, valabil încă din prima zi de lucru;

– bonusuri de 5% valabile astfel: pentru primele 100 de ore active pe lună (inclusiv streaming mobil și apeluri video); pentru câștiguri de minim 15.000$ pe lună; pentru un comportament online exemplar; pentru colaborare pe termen lung;

Cele mai citite articole

– bonusuri suplimentare de fidelitate după 12 luni de activitate, calculate în funcție de veniturile obținute;

– după 3 luni de activitate, posibilitatea de a accesa credite fără dobândă și fără comisioane direct de la Studio20, ratele fiind reținute automat din câștigurile lunare.

Un alt aspect extrem de important privind angajarea ca model de videochat în cadrul Studio20 este faptul că nu trebuie să ai experiență în domeniu. Desigur, orice experiență poate reprezenta un avantaj, însă Studio20 nu va refuza niciodată să stabilească un interviu cu un posibil viitor angajat dacă nu deține experiență în domeniu (sau chiar pe piața muncii în general). Contează să ai ce trebuie pentru a progresa la un astfel de job: un aspect plăcut, o personalitate care atrage atenția în câteva secunde, o atitudine pozitivă, optimistă și prietenoasă și, nu în ultimul rând, talent în artele comunicării.

Restul le vei dobândi în timp, iar în acest sens, vei primi din partea Studio20 tot sprijinul de care ai nevoie pentru a te dezvolta. Încă de la început, indiferent de nivelul de experiență, vei beneficia în primele săptămâni de o perioadă de training, pentru a te familiariza cu site-urile pe care vei lucra și cu aparatura tehnică și video, dar și pentru a afla diverse trucuri legate de activitatea de videochat.

De asemenea, tot în primele săptămâni, vei participa la prima ședință foto! Chiar și cele mai timorate persoane se vor relaxa rapid grație atmosferei prietenoase și a echipei dornice să ajute cu sfaturi și indicații utile. Mai mult, la această ședință foto vor participa și consilierii de imagine din cadrul Studio20, care vor oferi îndrumări pentru a-ți îmbunătăți look-ul (aspecte legate de îmbrăcăminte, coafură, machiaj) și comportamentul în fața camerei (aspecte legate de atitudine, gesturi, limbaj, mimică).

În concluzie, la Studio20 vei găsi oportunitatea de a te dezvolta pe plan profesional, fapt ce îți va aduce și numeroase satisfacții pe plan personal. Nu mai sta pe gânduri! Alege să faci o schimbare în ceea ce privește cariera ta și alătură-te echipei Studio20 ca model de videochat! Află mai multe aici.

Cele mai citite articole