Stiri

Mituri despre cazinourile online

Cazinoul online este o lume a norocului și a opiniilor și există o mulțime de zvonuri și mituri despre el. În timp ce unele dintre ele sunt în mod evident false, altele sunt încă prezente în mintea jucătorilor și uneori influențează modul în care aceștia joacă.

Vom lua aceste mituri și le vom demitiza unul câte unul iar părerea ta despre ce este un cazinou online România și ce presupune să te joci online s-ar putea schimba.

#1 – Cazinourile sunt trucate și pot influența rezultatul jocurilor lor

Acest mit este cel pe care l-am auzit cel mai des de-a lungul anilor de jocuri de noroc. Oamenii tind să creadă că jocurile din casino online sunt trucate. Mai mult decât atât, ei cred că pot influența rezultatul aleatoriu al jocurilor lor.

Deși cazinourile au un avantaj în jocurile lor (avantajul casei), totul ține de noroc. În plus, cazinourile online sunt reglementate de autorități externe, iar dacă trișează, acestea își vor pierde licența de joc.

În cele din urmă, ar trebui să știi, de asemenea, că platformele de jocuri online afișează doar jocuri (aparate de joc, jocuri cu dealer live) și nu le găzduiesc. Acestea lucrează cu furnizorii de jocuri (Pragmatic Play, Play’n GO, Quickspin,…) și, prin urmare, nu au niciun fel de influență în ceea ce privește rezultatele jocului de păcănele și ale altor jocuri.

#2 – Cazinourile online nu-și plătesc jucătorii

Iată un alt mit care are dificultăți în a dispărea. Chiar crezi că dacă cazinourile online nu ar plăti jucătorii care câștigă, ar mai fi atât de populare?

Desigur, am auzit cu toții povești despre jucători care au câștigat mult și care nu au putut retrage din cazinouri online. Deși știm că poate fi văzut ca o nedreptate, adevărul crud este că de cele mai multe ori este vina jucătorului.

Cazinourile nu au niciun interes să nu-și plătească jucătorii câștigători. Le-ar afecta prea mult reputația. Singurul motiv pentru care nu vor plăti un jucător este atunci când acesta nu a respectat termenii și condițiile cazinoului. Bineînțeles, ești liber să joci jocuri cazinouri cum vrei. Dar ai mai multe condiții de respectat atunci când joci cu un bonus activ.

De aceea, insistăm foarte mult să citești aceste condiții înainte de a juca. În acest fel, nu veți avea surprize atunci când veți dori să vă retrageți câștigurile.

#3 – Cazinourile online sunt ilegale

Să fim sinceri: dacă ar fi așa, toate cazinourile și-ar fi închis deja porțile. În schimb, cazinourile online devin din ce în ce mai populare de-a lungul anilor. Desigur, jocurile de noroc online pot fi ilegale în unele țări, dar nu există o legislație globală pe această temă.

Fiecare țară are propriile legi și modalități de reglementare a jocurilor de noroc din cazinouri. În unele țări nu este nici interzis, nici permis să joci la cazino online. Acesta este doar tolerat sau așteaptă să fie reglementat corespunzător.

#4 – Poți număra cărțile la mesele de blackjack online

” Blackjack-ul este atât de ușor. Tot ce trebuie să faci este să numeri cărțile și vei ști ce cărți vor ieși. ” Dacă lucrurile ar fi atât de simple… Deși numărarea cărților era posibilă în trecut, cazinourile terestre și cele online au luat unele măsuri de precauție pentru a face din numărarea cărților o sarcină aproape imposibilă. Astăzi, numărarea cărților este doar un mit.

Desigur, am auzit cu toții povești despre numărători de cărți care au câștigat o mulțime de bani și cărora li s-a interzis accesul în cazinourile terestre. Dar, în zilele noastre, numărarea cărților este extrem de dificilă, cu măsurile pe care urmează să le explicăm.

Blackjack-ul online se joacă cu un aparat care conține 7 pachete de cărți. Acesta este amestecat de îndată ce dealerul ajunge la cartea tăiată (o carte de plastic de culoare solidă). Această carte tăiată este plasată la întâmplare în pachet. În acest fel, nu știi dacă joci cu 5, 6 sau 7 pachete de cărți.

#5 – ” Am câștigat la un aparat, nu va mai plăti din nou „

Nu îți poți imagina câți jucători gândesc așa. Ei primesc trei simboluri scatter, joacă funcția bonus și părăsesc instantaneu un aparat crezând că nu le va mai plăti din nou. Aceasta este pură credință și nimic altceva, deoarece aparatele de sloturi sunt 100% aleatorii.

Poți foarte bine să faci 500 de rotiri fără să deblochezi funcția bonus sau să obții trei bonusuri în 40 de rotiri. Până la urmă, cel mai important lucru este să joci sloturile care îți plac și să te distrezi făcând asta în cazinouri online România.

Lasă un răspuns

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *