Stiri

Lăzi congelatoare performante pentru prospețimea alimentelor pe care le vinzi

Modelele de lăzi congelatoare de la TC Romania Crown Cool sunt ideale pentru utilizarea în magazine, supermarketuri sau chiar zone de agrement unde există grătare și spații gen terase.

Alege lăzi congelatoare cu capace transparente, pentru un afișaj optim

Echipamentele congelatoare orizontale cu capac din sticlă aduc confortul de a arăta conținutul, fără a fi nevoie să se deschide lada respectivă pentru a le localiza.

Capacitatea, modelul, setările de temperatură, încuietorile, roțile, împărțirea internă și posibilitățile de personalizare sunt câteva caracteristici pe care trebuie să le iei în considerare în momentul achiziției.

Prețurile lăzilor congelatoare orizontale din sticlă destul de mult variază în funcție de marcă, capacitate și model. Mai nou, există și lăzi congelatoare ceva mai înalte, cam de până la jumătatea unui dulap frigorific clasic.

Cele cu o capacitate de 100 de litri sunt ideale pentru unitățile comerciale cu puțin spațiu. Dacă au și capace din sticlă, compuse din două părți glisante, cu atât mai bine: permit excelenta compartimentare a interiorului, lăsând totul ordonat și vizibil clienților.

Cu reglarea temperaturii de până la -22 grade Celsius, un astfel de echipament este ideal pentru păstrarea înghețatei, a fructelor și legumelor congelate, tăvițelor cu bucăți de carne de porc sau vită, mici, cârnați proaspeți, pește și a altor produse de acest gen la temperatura ideală. Cu un design realizat așa încât să pună în valoare produsele ce se comercializează, o astfel de ladă congelatoare nu are margini laterale pentru a maximiza vizualizarea.

Cu design superior și tehnologie de ultimă oră, lăzile congelatoare au un nivel de zgomot mult mai redus, decât modelele din generațiile mai vechi, o performanță excelentă în funcționare și un consum redus de energie. Echipamentele moderne sunt mai nou și eco friendly, fiind fabricate fără deteriorarea stratului de ozon, așadar sunt niște utilaje specifice perioadei pe care o parcurgem.

Capacul translucid permite clienților să vizualizeze conținutul lăzii congelatoare de la distanță, împiedicând astfel deschiderea inutilă, mult prea frecventă, a acestuia, fapt ce ar da peste cap menținerea unei temperaturi constante în interiorul echipamentului de răcire.

Acest fapt conduce pe cale de consecință și la un efort mai mic al utilajului profesional în cauză de a furniza gradele necesare atât timp cât este nevoie, iar consumul de energie electrică redus se va vedea pentru firma în cauză în factura lunară.

Cum să alegi lada congelatoare ideală cu capac de sticlă? 

Cele mai citite articole

Pentru a alege modelul de congelator orizontal cu capac din sticlă perfect pentru nevoile tale, trebuie să iei în considerare trei aspecte principale:

– tipurile de produse care vor fi depozitate în interiorul lor;

– unde va fi așezată lada frigorifică respectivă (în interiorul sau în exteriorul unității);

– temperatura mediului ambiant.

În funcție de tipul principal de produse care trebuie stocat în interiorul lăzii frigorifice profesionale, se poate alege mai ușor și cea mai bună configurație internă a acesteia. Pentru depozitarea alimentelor mari, precum ar fi bucăți de carne, versiunile fără separatoare sunt cele mai potrivite.

Dacă urmează a se păstra acolo produse mai mici, precum ar fi diversele sortimente de înghețată, lasagna, hamburgeri și pizza, organizarea internă poate fi ceva mai complexă. În acest caz, sunt mai bune modelele de lăzi congelatoare cu partiții interioare sau care permit personalizarea aspectului interior folosind grile, coșuri sau alte tipuri de separatoare mobile.

Prin definirea locației de instalare, vei putea determina dimensiunile cele mai potrivite ale respectivei lăzi de stocare a mărfurilor la rece, precum și tensiunea la care trebuie să fie conectată lada congelatoare. 

Alte lucruri de care e bine să ții seama 

Este recomandabil să se respecte o distanță minimă de 20 cm între dispozitive. În plus, este necesar să se așeze lada congelatoare într-un loc ventilat, cu cele patru fețe libere de bariere și obiecte care pot preveni disiparea căldurii. Multe modele de asemenea echipamente frigorifice au acum roți, deci pot să fie mult mai ușor decât în trecut.

De obicei lăzile congelatoare orizontale nu au rafturi, coșuri sau separatoare. Din acest motiv, pentru a nu pune claie peste grămadă, într-un mod inestetic, este bine a se investi în astfel de accesorii, pentru a diviza elegant spațiul intern de depozitare.

Unde găsești lăzi congelatoare bune și accesoriile pentru ele de care ai nevoie? La TC Romania Crown Cool, evident!

Cele mai citite articole