Stiri

Iustin Paraschiv, Carmistin: „Anunțăm lansarea primei ferme de pui BIO din România”

Organizația Carmistin sărbătorește un moment semnificativ în industria alimentară din România prin inaugurarea fermei sale de pui BIO, marcând astfel angajamentul față de calitate și sustenabilitate. Această inițiativă reprezintă o expresie a angajamentului lor pentru inovație. Prin această acțiune, Carmistin își completează portofoliul La Provincia cu Puiul BIO Hrănit Sănătos, un produs de vârf.

Cu inaugurarea primei ferme de pui BIO, Carmistin confirmă susținerea sa pentru dezvoltarea unei game variate de produse BIO, făcând un apel clar către consumatori în ceea ce privește alimentația sănătoasă și de înaltă calitate.

În spatele acestei mișcări se află antreprenorul Iustin Paraschiv, care a îmbrățișat misiunea de a contribui activ la dezvoltarea industriei agroalimentare din România încă de la înființarea companiei Carmistin.

Iustin Paraschiv, Președintele Carmistin: „Lansarea primei ferme de pui BIO din România

Carmistin a adus o contribuție semnificativă în industria alimentară din România prin inaugurarea primei ferme de pui BIO din țară. Această realizare nu doar că reprezintă o premieră în industria agroalimentară, ci și reflectă angajamentul companiei pentru o producție de hrană sănătoasă și sustenabilă în România.

Evenimentul de lansare a adus în prim-plan nu doar Puiul BIO Hrănit Sănătos La Provincia, ci și o viziune pe termen lung asupra producției BIO în România. Iustin Paraschiv, președintele Grupului Carmistin, a subliniat importanța acestui moment, afirmând că inaugurarea fermei reprezintă o etapă cheie din planul ambițios al companiei.

„Deschiderea primei ferme de carne de pui BIO reprezintă un moment deosebit de important pentru noi, fiind o continuare firească a planului Carmistin de a produce hrană BIO în România. Cererea pentru un astfel de produs, precum Puiul BIO La Provincia, indică o piață matură, interesată de calitate și de alimentația sănătoasă, produsă responsabil și sustenabil”, a declarat Andrei Brumaru, directorul executiv al companiei Carmistin.

Noua fermă a Carmistin se găsește în comuna Leleasca, județul Olt. Compania are planuri ambițioase de extindere a gamei de produse BIO pe termen lung.

Cu accent pe producția de hrană sustenabilă, Carmistin își propune să își consolideze prezența în acest domeniu BIO prin deschiderea altor ferme similare. Această decizie răspunde cererii în creștere pentru produsele BIO, unde consumatorii sunt tot mai interesați de proveniența și calitatea produselor pe care le cumpără.

La Provincia, brandul din portofoliul Carmistin, aduce pe piață un nou produs – Puiul BIO Hrănit Sănătos

Cele mai citite articole

La Provincia este un brand de renume în industria alimentară din România, oferind o gamă variată de produse de înaltă calitate, delicioase și sănătoase pentru consumatori.

Brandul nu se rezumă doar la furnizarea de produse alimentare; el oferă o experiență culinară distinctă, promovând autenticitatea gustului cărnii de pasăre. Fiecare produs La Provincia reprezintă un standard de calitate, datorită procesului riguros de producție, care pune accentul pe utilizarea ingredientelor naturale și a tehnologiilor care mențin valoarea nutrițională.

Puiul BIO La Provincia Hrănit Sănătos, provenind de la noua fermă, este un exemplu autentic de produs ecologic românesc. Acesta este disponibil în magazine începând cu 1 noiembrie 2023, cu gramaje între 700 și 1.200 grame pe tavă. Puiul BIO Hrănit Sănătos, produs de vârf al brandului, reprezintă angajamentul Carmistin pentru calitate, sănătate și responsabilitate față de mediu.

Produsul se diferențiază prin:

  • Hrana păsărilor este selectată cu grijă din cereale organice, provenite din propria producție, contribuind la autenticitatea gustului românesc și la calitatea superioară a produsului;
  • Păsările sunt crescute în aer liber, în condiții adecvate nevoilor lor;
  • Materiile prime utilizate nu sunt modificate genetic, respectând integritatea naturală și sănătoasă a puilor;
  • Nu sunt utilizate pesticide, antibiotice sau aditivi sintetici.

Creșterea puilor în sistem BIO implică un proces complex, fiecare etapă fiind realizată cu responsabilitate și în conformitate cu standardele europene pentru a asigura calitatea și un impact minim asupra mediului înconjurător.

Carmistin, ca pionier în creșterea sustenabilă a păsărilor, a implementat un sistem de producție BIO care respectă cele mai înalte standarde din industrie, în conformitate cu legislația în vigoare. Prin producerea și comercializarea produselor BIO, Carmistin sprijină dezvoltarea durabilă și responsabilă în industria agroalimentară din România.

Carmistin, sub conducerea antreprenorului vizionar Iustin Paraschiv, devine promotorul schimbărilor benefice în industria alimentară din România, prin producerea și promovarea produselor BIO. Această abordare reflectă angajamentul lor ferm față de sustenabilitate, punând în prim plan calitatea și responsabilitatea în producția alimentară.

Iustin Paraschiv a devenit un nume de referință în industria alimentară din România, fiind recunoscut nu doar ca un antreprenor de succes, ci și ca un lider inspirațional. Fiecare decizie și investiție pe care o fac reflectă viziunea sa clară cu privire la o industrie alimentară care nu doar furnizează produse de înaltă calitate, ci și acționează ca agent de schimbare pozitivă în societate.

Prin această promisiune pentru un viitor mai bun, Organizația Carmistin răspunde nu doar nevoilor actuale ale consumatorilor, ci și anticipă cerințele viitoare ale unei societăți în evoluție continuă.

Cele mai citite articole