Moda

G-Shock, ceasul sportului extrem?

G-Shock este un ceas special, unic in genul sau care se bucura de un succes enorm de mai bine de 30 de ani. Si, daca ar fi sa enumeram un univers in care acest ceas este cel mai potrivit acela este sportul. Sportul extrem chiar. 

Fiind considerate cele mai rezistente ceasuri de pe piata, ceasuri Casio insotesc surferii in apa, skaterii in aer liber si snowboarderii pe zapada.

Conceput in 1983 ca raspuns la nemultumirile muncitorilor din constructii care se plangeau ca nu gaseau ceasuri suficient de puternice pentru a rezista la vibratiile emise de masinile lor pe santierele de constructii, modelul G-Shock este acum purtat de temerari din intreaga lume.

Dotat cu o multitudine de functii utile pentru sportivii de nivel inalt si care nu se tem de apa, frig sau vibratii, G-Shock, modelul sport in special, este disponibil in mai multe modele, pentru a raspunde nevoilor unui numar cat mai mare de persoane, barbati sau femei. Aveti posibilitatea de a alege din seriile:

  • Clasic
  • Urban
  • G-squad
  • Originals

Cele mai citite articole

In plus, aveti la dispozitie si o selectie de culori din care puteti alege. Trebuie sa stiti ca unele ceasuri sunt bicolore.

Veti avea mult mai multe oportunitati pe internet pentru a va cumpara un ceas casio G-Shock. In plus, puteti utiliza filtrele pentru a economisi timp in timpul cautarii si pentru a facilita compararea. Fiecare va decide daca prefera un stil mai colorat, discret sau original si, de ce nu, ceasul transparent.

In orice caz, trebuie sa va faceti timp sa cititi descrierea detaliata pentru fiecare model. Veti avea si garantia producatorului, care este de 2 ani. In plus, unele magazine ofera livrare gratuita. La douazeci si opt de ani de la nastere, ceasul G-Shock este folosit in intreaga lume, la munte si la mare, in mijlocul desertului si la oras. Secretul acestei popularitati incasabile consta in maiestria creatorilor sai, care nu au facut niciun compromis in cautarea rezistentei si a functionalitatii.

Durabilitatea si versatilitatea sunt semnele distinctive ale gamei G-Shock. Exista mai multe modele din care puteti alege, fiecare cu propriile caracteristici si functionalitati. Asadar, poate fi dificil sa stii care ceas G-Shock este cel mai potrivit pentru nevoile tale.

Cele mai citite articole