Diverse

Familie de fete. Un bărbat inspirat alege de Crăciun – cadourile experiență

Se apropie Crăciunul și încă nu te-ai decis asupra cadourilor perfecte pe care le vei așeza sub brad pentru cele mai importante femei din viața ta? Alege una din experiențele noastre inedite și vei reuși cu siguranță să impresionezi. În timp ce obiectele cadou tind să se devalorizeze în timp și să fie uitate, cadourile experiență rămân bine întipărite în mintea celei pe care vrei să o bucuri.

Iată trei cadouri de Crăciun pentru fete, experiențe grozave pentru cele mai importante fete și femei din viața ta: iubita sau soția ta, mama ta și fiica ta.

Trei experiențe extraordinare pentru femeile minunate din viața ta

Pentru mama ta: Pilates Reformer, abonament cu 10 ședințe

Mama ta merită tot ce este mai bun, iar aceste ședințe de Pilates o vor transporta în altă lume, o vor ajuta să scape de anxietate și depresie (care se instalează mai ales la vârsta pensionarii), să-și găsească un echilibru mental sănătos și să experimenteze noi emoții. Exercițiile de pilates se fac sub îndrumarea unui antrenor personal specializat, pe un aparat modern. Sunt utile pentru a combate diverse probleme de postură și dureri de spate, pentru întărirea musculaturii (mai ales dacă mama ta suferă de osteoporoză), pentru întărirea oaselor fragile. În plus, exercițiile Pilates au beneficii și la nivel spiritual, pentru că antrenează mintea, îmbunătățesc memoria și stimulează descărcarea de endorfine, eliberând anxietatea și depresia.

Pentru soția ta: Relaxare orientală într-un spa de lux

Soția ta este o femeie incredibil de puternică și uneori te întrebi de unde mai are atât de multă energie să se îngrijească de casă, de copii, de tine și de ea? Adevărul este că, uneori se lasă pe ultimul loc, încercând să organizeze lucrurile, astfel încât tu și copiii voștri să fiți bine. Soția ta este liantul care ține unită familia, iar acesta este doar unul din motivele pentru care o iubești atât de tare.

Cele mai citite articole

Ca să o surprinzi de Crăciun și să-i oferi oportunitatea de a se relaxa după un an plin, îți recomandăm să-i oferi cadou un voucher cu experiență de relaxare orientală și răsfăț suprem. Aceasta include terapie craniosacrala pentru îmbunătățirea sistemului fiziologic al corpului, manichiură spa, spălat și coafat. Este una din cele mai inspirate idei cadouri de Crăciun.

Pentru fiica ta: echitație

Ce ar fi ca anul acesta, de Crăciun, să nu mai cauți tot felul de haine de brand sau un alt telefon mai bun pentru fiica ta, ci să-i oferi o experiență atipică, pe care să o țină minte toată viața? Ca părinte, ai responsabilitatea să oferi copilului tău opțiuni sănătoase, iar experiențele de tipul echitației, îmbogățesc arsenalul de trăiri și descoperiri pentru fiica ta, indiferent de vârsta pe care ea o are. 

Fie că este adolescentă, că tocmai a intrat la facultate sau are deja un copil, o experiență de echitație o va putea scoate din rutina cotidiană, pentru a-i oferi senzații noi. Această escapadă are loc în localitatea Pietrari, județul Dâmbovița, durează 4 ore și include masă de prânz.

Nu e ușor să-ți răsfeți fetele din familie cu un cadou inspirat, mai ales dacă te încăpățânezi să rămâi în zona obiectelor materiale. Schimbă perspectiva și alege pentru Crăciunul 2021 cele mai frumoase experiențe pentru femeile importante din viața ta: mama, soția, fiica.

Cele mai citite articole