Stiri

Este posibil sa deschizi un SRL online in 2021? Ce acte sunt necesare?

Te-ai saturat de rutina unui program prestabilit? Iti doresti sa devii propriul manager, sa depui efort in scop expres personal si sa devii independent profesional? Solutia o reprezinta o infiintare SRL. Mai jos gasesti cateva exemplificari si  motive pentru care merita sa apelezi la un consultant specializat in scopul de a opera o infiintare SRL online.

Sa detii propriul business te angajeaza intr-o aventura antreprenoriala de lunga durata care te va satisface profesional. Your-Consult poate fi pilon de sprijin in acest scop, motivand prin urmatoarele exemplificari: 

  1. Controlul total si deplin asupra societatii tale. Fiind administratorul firmei, tu esti cel care stabileste traiectoriile, sensul in care se vor derula activitatile in firma, tu te vei ocupa de monitorizarea dezvoltarii societatii comerciale. O infiintare SRL te ajuta sa iti pui in valoare capacitatile manageriale si de business.  
  2. Vei avea control asupra timpului personal. Fiind angajat esti obligat sa respecti un program prestabilit si un set de reguli cu care poate nu esti de acord. In cazul procedurii de infiintare SRL, tu esti cel care decide cat timp aloca activitatilor profesionale si cat timp celor personale. 
  3. Formarea propriei echipe din oameni pe care tu ii consideri potriviti postului. Echipa joaca un rol decisiv in orice mediu profesional. E ca un intreg, in momentul in care un element da dovezi de slabire in functionare, workflow-ul va fi incetinit si performanta va scadea. Daca operezi o infiintare firma SRL, tu esti cel care selecteaza lucratorii care vor constitui echipa, astfel incat performanta va creste gradual. 
  4. Urmarea pasiunii profesionale. Atat timp cat tu esti cel care traseaza traiectoria, vei fi mai motivat, mai increzator, astfel incat o infiintare firma SRL va fi mereu o varianta mai atragatoare in atingerea apogeului profesional.
  5. Mandria de a avea propria afacere. In afara beneficiilor prezentate mai sus, o infiintare SRL poate fi un real deschizator de drumuri, evolutia ta poate fi motor motivator pentru prieteni, familie, astfel incat sa ramai cu sentimentul unic ca cei dragi duc mostenirea mai departe. 

Daca toate motivele de mai sus ti-au oferit impusul necesar luarii deciziei de infiintare firma SRL, mai ramane doar un lucru de facut, sa pui la dispozitia consultantului, o serie de acte necesare deschidere firma, pentru a porni motorul de infiintare firma online. 

Cele mai citite articole

Acte necesare SRL pe care trebuie sa le oferi: 

  • Copii dupa cartile de identitate ale viitoriilor asociati;
  • Copii dupa cartile de identitate ale viitorilor administratori;
  • Actul de spatiu al viitorului sediu social, adica al domiciliului firmei. 

Dosarul de infiintare SRL va fi intocmit pe baza acelor acte necesare deschidere firma, si apoi va fi urcat in portalul Oficiului National al Registrului Comertului din jurisdictia judetului unde va fi gazduit sediul social. 

Selectarea optiunii de infiintare firma online poate fi cea mai buna decizie profesionala pe care o puteti lua. Puteti uita de agitatia drumurilor inutile, birocratia excesiva, si dificultatea relationarii cu autoritatile publice asemenea ANAF, Registrul Comertului etc. 

Apelarea la o companie specializata de consultanta in business precum Your-Consult va fi solutia comoda dar totodata avantajoasa care iti va oferi stabilitatea necesara inceperii unei noi vieti. 

Cele mai citite articole