Stiri

Echipamente modulare din linii culinare profesionale

Când vorbim de linii de gătit profesionale, varietatea dispozitivelor de încălzire și combinațiile de dulapuri și baze de lucru permit oricărui antreprenor HoReCa să pună cap la cap orice configurație a seriei de echipamente. TC Romania Crown Cool, de exemplu, îndeplinește în materie de dotări așteptările fiecărui profesionist din domeniu.

Linia gastronomică termică – inima oricărei bucătării eficiente

Pentru oamenii din HoReCa, bucătăria trebuie să aibă o linie termică de înaltă calitate, deoarece linia termică potrivită corect reprezintă de cele mai multe ori cheia succesului întreprinderii. Alegerea depinde de meniu și de dimensiunea unității de alimentație publică, de modul de funcționare și de volumul de vânzări către clienți. 

Toate blaturile dispozitivelor și elementelor aflate în contact cu alimentele sunt realizate din oțel rezistent la acizi, iar carcasele și structurile de susținere din oțel inoxidabil.

Combinația modulelor gastronomice moderne ce se pot dispune într-o construcție liniară compactă sau într-un aranjament de tip insulă creează o linie tehnologică funcțională pentru prelucrarea alimentelor și, de asemenea, îmbunătățește estetica oricăror facilități profesionale dintr-o bucătărie HoReCa. Diversitatea echipamentelor de încălzire și combinațiile de dulapuri neutre și frigorifice permit să se pună cap la cap orice configurație, în conformitate cu cerințele spațiului și specificul unității de alimentație publică respective.

Echipamentul termic modular este un set de echipamente tehnologice pentru prelucrarea termică a produselor. Această soluție gastronomică este solicitată acolo unde alimentele sunt gătite în cantități mari: în restaurante, cafenele, cantine, unități de catering din sanatorie, spitale, grădinițe etc. Configurația fiecărei linii de încălzire depinde de producător (module gata făcute) sau de dorințele clientului (module prefabricate).

Te interesează un set complet de echipamente modulare termice pentru afacerea ta?

Aproape toate echipamentele tehnologice fabricate acum pentru unitățile de alimentație publică din țara noastră pot să fie atribuite uneia sau alteia linii gastronomice, fiecare dintre acestea fiind un set de module realizate în același stil și standardizate ca dimensiuni. 

Cele mai citite articole

Aceste linii culinare pentru bucătăriile HoReCa sunt clasificate strict nu doar după înălțimea, ci și după adâncimea lor, ceea ce facilitează foarte mult procesul de selectare a echipamentelor pentru a genera performanța unui anumit local (restaurant, cafenea, cantină). 

Profesioniștii au cerut acest lucru pentru a face o selecție mai rapidă a echipamentelor de încălzire apte pentru nevoile lor de la un moment anume, precum și pentru perioadele în care sunt în căutarea de noi oportunități destinate a schimba design-ul bucătăriei. Așa au apărut și liniile de încălzire modulare. Ele pot include diverse echipamente. 

În plus, aceste serii (600, 700, 800, 900) pot fi echipate cu o friteuză, un grătar, un echipament profesional de fiert, o tigaie oscilantă etc. Adesea, un combi steamer este inclus în echipament. Liniile termice sunt amplasate de-a lungul peretelui sau în centrul camerei profesionale. Scopul principal de lucru este acela de a asigura prepararea cantității maxime de alimente cu costuri reduse de timp și forță de muncă.

Când alegi linii gastronomice modulare este necesar să ții cont de necesitatea unui anumit echipament, precum și de dimensiunile fiecărui element în parte ce compune seria. Oricum, pentru restaurantele de tip fast-food, în grup trebuie să fie inclusă și o friteuză. Unitățile de cantină sunt de obicei echipate cu plite și cuptoare. De asemenea, este necesar să se calculeze numărul necesar de blaturi de lucru.

Locul unde vei găsi linii modulare gastronomice de calitate: tcromania.com

Gama de echipamente culinare de la TC Romania Crown Cool include module din seriile 600, 700, 800 și 900, ceea ce face posibilă crearea, proiectarea unei bucătării profesionale moderne de orice dimensiune și utilizarea rațională a instalațiilor de producție. Liniile termice din seria 900 sunt folosite pentru a dota unitățile de catering mari, cu un număr total de peste 100 de locuri.

Construcția solidă a dispozitivelor din oțel de cea mai înaltă calitate facilitează curățarea și menținerea igienei în bucătăria profesională și, de asemenea, permite îndeplinirea celor mai înalte cerințe sanitare în vigoare astăzi.

Alege echipamentele de la TC Romania Crown Cool, pentru o afacere de succes în domeniul HoReCa!

Cele mai citite articole