Stiri

De ce trebuie sa alegi o cabina de dus pentru baile de mici dimensiuni

Amenajarea unei bai este destul de dificila pentru cei care nu sunt specializati in design interior. De aceea este important sa existe anumite directii de decor si amplasare a obiectelor pentru a putea obtine rezultatele dorite. 

La Rominox poti descoperi o gama larga de cabine pentru dus care te vor ajuta sa amenajezi baia ta de dimensiuni reduse. O sa poti alege o cabina dus care sa se potriveasca perfect cu decorul pe care vrei sa-l cumperi sau cu stilul tau personal. 

Iata de ce trebuie sa alegi o cabina de dus pentru baile mici de apartament sau pentru cele pentru oaspeti din cadrul caselor mai mari:       

Baile de mici dimensiuni au nevoie de o cabina mica de dus pentru a exista spatiu indeajuns de mare pentru a avea toate functiunile

Cele mai citite articole

O baie trebuie sa poata sa aiba cabina de dus, toaleta si spatiu de depozitare. De aceea este important cum anume alegi aceste obiecte pentru a putea sa aiba loc intr-un mod corect in cadrul unei bai de mici dimensiuni. Pentru o amenajare baie mica ai nevoie de masuratori bine realizate si de alegerea culorilor si formelor potrivite pentru toate articolele alese. 

Cabina de dus cu geam transparent te ajuta sa creezi iluzia unui spatiu mai generos

Poti folosi o cabina de dus cu geam transparent pentru o amenajare care sa creeze iluzia unui spatiu mai generos. Vei descoperi la Rominox o multitudine de cabine care se vor potrivi pentru ideile tale de design. 

Cabina de dus este practica si usor de intretinut

O cabina este practica si foarte usor de intretinut. De aceea poti sa o cumperi pentru a o amplasa in baia ta mica. O sa poti sa mentii foarte simplu curatenia si nu o sa ai probleme cu a stropi in afara cabinei, datorita sistemelor bune de inchidere. La Rominox gasesti solutiile perfecte pentru tine!

Cele mai citite articole