Uncategorized

De ce să cumperi cuptoare cu convecție de la TC Romania Crown Cool?

Industrial convection oven with cooked bakery products for catering. Professional kitchen equipment, Professional industrial equipment.

Există mai multe motive pentru care merită cu prisosință să iei în considerare achiziționarea unui cuptor cu convecție pentru patiserii de la TC Romania Crown Cool:

  • Calitatea produselor. Cuptoarele cu convecție de la TC Romania Crown Cool sunt construite din materiale de înaltă calitate, cu niște componente de înaltă performanță. În acest fel se garantează clienților că respectivele modele de cuptoare cu convecție alese sunt durabile și vor funcționa foarte eficient.
  • Performanța excelentă. Cuptoarele cu convecție pentru patiserii oferite de TC Romania Crown Cool sunt proiectate pentru a oferi fiabilitate deosebită în exploatare, deoarece permit o distribuție uniformă a căldurii și o temperatură precisă de gătire.
  • Design modern. Cuptoarele cu convecție de la TC Romania Crown Cool au un design modern și elegant, care se potrivește cu aspectul oricărei bucătării profesionale. Acestea sunt anume construite de către producători internaționali de renume pentru a fi ușor de utilizat și curățat, fiind prevăzute cu niște caracteristici moderne, precum ar fi ecrane LCD și butoane de control tactile.
  • Dimensiuni variate. TC Romania Crown Cool oferă o gamă largă de cuptoare cu convecție pentru patiserii, cu diferite dimensiuni și capacități volumetrice. Acestea pot fi alese în funcție de nevoile și preferințele clienților.
  • Servicii auxiliare de top. TC Romania Crown Cool oferă servicii de asistență tehnică calitative, anume pentru a da siguranța clienților că echipamentul achiziționat HoReCa din categoria “Cuptoare cu convecție” funcționează optim și este întotdeauna în condiții bune de utilizare.

Cum funcționează un cuptor cu convecție?

Cuptorul este un echipament indispensabil în unitățile de catering, comerț. Fiecare proprietar de restaurant, patiserie, brutărie, cofetărie știe cum funcționează un cuptor cu convecție. Cu ajutorul acestuia se poate efectua majoritatea tipurilor de tratament termic al produselor.

Procesul de gătit are loc cu ajutorul convecției, adică circulația forțată a aerului cald, atunci când ventilatorul este pornit. Datorită etanșeității camerei de lucru, aerul încălzit nu iese afară, ci este atras din nou și din nou de ventilator și trecut prin elementul de încălzire, ceea ce asigură încălzirea rapidă și uniformă a întregului volum al cuptorului și a produselor din acesta. 

Temperatura din cameră este controlată de un termostat, care pornește sau oprește elementul de încălzire după cum este necesar. Elementele de încălzire pot fi drepte și circulare, a doua opțiune eliminând mai bine căldura, încălzind mai repede aerul care circulă.

Avantajele pe care le aduce un cuptor cu convecție pentru patiserii:

  • coacerea uniformă a tuturor produselor din cameră, evitând arderea produselor;
  • reducerea timpului de gătire cu până la 30% și temperatura cu până la 15 grade, comparativ cu gătitul într-un cuptor clasic. În astfel de condiții, calitățile produselor sunt mai bine păstrate;
  • economisirea energiei electrice;
  • gătirea simultană a diferitelor feluri de produse, fără riscul de a amesteca arome;
  • nu este nevoie să se întoarcă produsele și să se verifice în mod regulat gradul de pregătire.

Vrei ceva cu adevărat bun? Poți alege pentru unitatea ta de la TC Romania Crown Cool un cuptor combi electric – EXPLORA COLOMBO PF 7920.

Cele mai citite articole

Este un cuptor combi electric cu capacitate 20 tăvi GN 1/1. Este echipat cu control digital al temperaturii, variator de turație, motor de înaltă capacitate, ventilator cu rotație reversibilă.

Se remarcă și prin sistemele de răcire automată și iluminare interioară performante.  

Este extrem de versatil având 40 de faze de coacere, memorie pentru 1000 de rețete, sistem de extragere a excesului de umiditate, menținând nivelul de umiditate necesar. În plus, tehnologia Sator Steam generează abur până la 100% saturație în cameră.

O interfață de control modernă și de înaltă tehnologie permite utilizarea inteligentă a culorilor și a pictogramelor anume pentru crearea și gestionarea automată a proceselor de gătit, oferind în egală măsură și posibilitatea de a controla manual toate funcțiile de gătit.

Dimensiunile externe ale cuptorului cu convecție EXPLORA COLOMBO PF 7920 sunt de87 x 100 x 193 cm.

Intervalul de temperatură este generos, fiind cuprins între 30 și 260 grade Celsius.

Puterea  acestui echipament este de 36 kW, iar tensiunea de alimentare este de 400 V/ 50 Hz.

Intră chiar acum pe tcromania.com pentru detalii!

Cele mai citite articole