Stiri

Cursuri de calificare pentru dezvoltarea profesională

CPP Alexander`s îți oferă posibilitatea de a te califica și perfecționa individual și precis. Pentru a-ți crește profesionalismul ai nevoie de cursuri de calificare orientate spre practică în diferite domenii profesionale, cum ar fi tatuator, drenaj limfatic, unghii false, instructor preparator formare,engleza C1-C2 și multe altele, cursuri nivel II, cursuri nivel III și cursuri nivel IV. 

Nu trebuie să dai un examen ca cel de la admiterea la universitate și nu trebuie să ai cunoștințe speciale anterioare atunci când te înscrii la cursurile de perfecționare. Vei primi abilități de bază, o imagine de ansamblu excelentă asupra subiectelor esențiale ale cursului ales, și mai ales, reîmprospătarea cunoștințele existente. În plus, ai opțiunea de a trece la următoarele nivele.

Dorești să obții cunoștințe în domeniul contabilității sau vrei să afli schema unui tratament cosmetic pe lângă cunoștințele pe care deja le ai? Ai nevoie de cursuri de perfecționare pentru o nouă provocare profesională? Sau vrei să devii inspector SSM, dar îți lipsesc cunoștințele în acest domeniu? 

Citește și despre avantajele unui curs de manichiura.

Cele mai citite articole

În toate aceste cazuri și multe altele, ai nevoie de cursuri de perfecționare. Imaginea pozitivă și semnificativă a relațiilor de muncă și a vieții private devine din ce în ce mai importantă, mai ales în perioadele de criză, când emoțiile negative și schimbările bruște domină câmpul muncii. Poți dobândi potenţial, te poți dezvolta în domeniul în care lucrezi,  poți căpăta o gândire și percepție pozitive și, mai ales, te poți concentra asupra punctelor tale forte. Cu un curs de calificare vei dobândi cunoștințe aprofundate despre domeniul care te interesează și care îți va spori bunăstarea și calitatea muncii și a vieții.

Certificat de calificare

Poți face unul sau două cursuri de calificare în funcție de interesele tale, indiferent  de subiect și domeniu. După absolvire, vei primi un certificat de calificare care îți atestă profesionalismul. Poți face două cursuri diferite, iar după absolvire, vei primi câte un certificat de calificare pentru fiecare curs în parte. 

La CPP Alexander`s, tradiția întâlnește inovația. Indiferent dacă este vorba de cursuri de inițiere și perfecționare sau cursuri nivel II, III sau IV, profesorii știu ce mișcă oamenii, societatea și economia și dezvoltă în mod constant cursurile, adaptându-le la nevoile oamenilor. Așa se pregătește în mod optim următoarea generație de specialiști în diferite domenii. Fă parte din aceste cursuri de perfecționare și ajută la modelarea viitorului cu expertiză, creativitate, agilitate și empatie.

Cursurile de perfecționare conțin teorii, modele și rezultate ale cercetării privind fericirea, bunăstarea și satisfacția vieții; contextele practice de aplicare în zona relațiilor sociale, precum și obiceiurile de gândire și percepție, psihologie pozitivă și învățare organizațională; emoții pozitive în influențarea performanței și motivației; competență de acțiune, soluție și orientare în viitor, depășirea rutinei defensive și atitudinile defensive. Cu ajutorul cursurilor de perfecționare vei putea obține cunoștințe solide și aplicații practice profesionale. 

Cele mai citite articole