Stil

Cum să porți pantofi eleganți într-un mod neconvențional și creativ

Evenimentele importante vin la pachet cu multe întrebări legate de cadoul oferit vestimentație și, nu în ultimul rând, pantofii adecvați. Majoritatea dintre noi cel puțin avem un rând de haine elegante și unul casual, dar cum știi care este cel mai potrivit mod în care să asortezi pantofii? 

Dacă și tu ai mereu aceste dileme “cu ce mă îmbrac” și “cu ce mă încalț”, am pregătit un articol interesant, în care îți prezentăm câteva alegeri neconvenționale. Cu siguranță, adoptarea unui stil propriu, creativ și unic este întotdeauna cea mai bună idee, pentru că nimeni nu va putea să pretindă că înțelege perfect alegerea ta și nici nu va îndrăzni să o conteste. 

Totul pleacă de la pantofi

Din acest motiv îți recomandăm ca cele mai mari investiții să le faci în încălțăminte de calitate, nonconformista și elegantă. Mult mai puțin contează hainele, atunci când în picioare ai o pereche de sandale cu toc de damă din piele naturală. Cel mai bun scenariu implică o rochie de mătase, dar pentru că am promis alegeri neconvenționale, ne ținem de cuvânt.

  1. Blugi și cămașă albă

Această ținută este alegerea cea mai comodă, cu care nu vei da niciodată greș. Atât pantofii cu toc, dar și accesoriile, vor putea schimba tonul general, iar lookul tău va fi atât de versatil pe cât îți dorești.

  1. Șosete 

În special dacă vei alege o fustă scurtă, combinația dintre pantofii eleganți și șosete va fi și mai bine pusă în valoare. În acest fel, te vei asigura că toată lumea invitată la eveniment te-a remarcat și, de ce nu, te invidiază pentru curajul tău. 

  1. Rochie și geacă de piele

Cele mai citite articole

O altă combinație evergreen este compusă dintr-o rochie din material moale, prețios și o geacă de blugi, alături de o pereche de pantofi eleganți, cu toc. Poți opta pentru piele întoarsă și culori pastelate, în special dacă este vorba despre anotimpul cald. Pentru sezonul rece, poți alege o pereche de pantofi din piele lucioasă, cu toc pătrat. 

  1. Smoking

Purtarea unei ținute care este inspirată din garderoba masculină este o adevărată declarație de creativitate. Pentru a-ți pune în evidență și calitățile feminine, alege o pereche de pantofi stiletto, cu tocul cât mai înalt și cât mai subțire, iar pe sub sacou nu purta nimic, decât o bustieră fină din dantelă neagră. 

  1. Military

Stilul militar este asociat mai degrabă cu o pereche de bocanci din piele. Cu toate acestea, dacă îți pui imaginația la lucru, vei putea stiliza hainele kaki, astfel încât să le aduci în zona de smart casual. Accesoriul final, care va completa ținuta neconvențională sunt pantofii cu toc. 

  1. Cravată

Indiferent de ținuta pe care ai ales-o, accesorizeaz-o cu o cravată de mătase și o pereche de pantofi cu toc. Vei reuși să obții un look interesant, despre care poți discuta cu ceilalți invitați, în cazul în care se simt inspirați de creativitatea ta. 

Pantofii eleganți nu trebuie să lipsească din garderoba niciunei femei, deoarece pot fi incluși în absolut orice ținută. Indiferent dacă este vorba despre pantofi cu toc, pantofi din piele, balerini sau loafers, ei pot deveni punctul de bază în construcția imaginii cu care te vei prezenta la evenimente. Inspiră-te din recomandările de mai sus, iar lookul tău va fi întotdeauna remarcat și tu vei fi apreciata ca o persoană cu mult bun gust. Nici imaginația ta nu va fi neglijată, iar ideile tale vor fi la mare căutare. Este nevoie de o personalitate puternică pentru adoptarea unor ținute  neconvenționale, dar pentru că ai citit acest articol până la final, cu siguranță te încadrezi în această categorie.

Cele mai citite articole