DiverseModaStil

Cum sa porti geaca de blugi primavara aceasta

Acum niste ani, geaca de blugi era un element vestimentar la moda insa imprudenta de a o combina cu pantaloni sau fusta tot din denim era echivalentul unei… crime fashion. 

Iata-ne insa intr-o era a autenticitatii, in care tot mai multa lume incearca sa se imbrace cu personalitate si in care astfel de combinatii nu mai sunt de mult interzise.

Evenimentul New York Fashion Week de anul acesta a adus in prim-plan elemente vestimentare din denim prin creatiile Calvin Klein, Adam Selman sau Tibi. Iar vedete precum Rihanna si Kanye West si-au exprimat deja preferintele pentru banala jacheta denim inca din anii trecuti. Asa se face ca, in 2018, va puteti astepta sa vedeti astfel de geci de blugi peste tot.

Cele mai citite articole

Cum estimam ca nu va mai trece mult pana cand veti dori sa aveti si dumneavoastra un astfel de accesoriu in garderoba, va propunem un scurt ghid fashion: cum sa porti geaca de blugi primavara asta. De ce tocmai geaca? Pentru ca desi e soare afara, nu e atat de cald precum pare. Si pentru ca poate fi combinata in infinite moduri…

De altfel, versatilitatea este caracteristica principala a acestui material. Cu o jacheta denim garantat veti putea compune tinute extrem de diferite, pe care sa le schimbati de la o zi la alta, pastrand mereu aceasta geaca de blugi ca element comun. Si nimeni nu v-a observa ca purtati aceeasi geaca, cu conditia sa stiti ce combinatii sa faceti!

Sursa www.tabita.ro

Cele mai citite articole