DiverseModaStil

Cum să porți cu încredere orice ținută

Oricât de elaborată și bine gândită ar fi o ținută, dacă atitudinea cu care o porți nu este cea potrivită, aceasta nu va arăta bine pe tine. Stiliștii spun că nu ar trebui să lăsăm hainele să ne poarte ele pe noi, înțelegând prin această zicală că o ținută purtată fără atitudine este o ținută nereușită.

Din fericire, există câteva trucuri care te pot ajuta să te simți încrezătoare și puternică într-un outfit. Dacă unele dintre aceste sfaturi necesită răbdare și exercițiu, altele pot fi puse în practică imediat și vei observa diferența încă de la bun început:

Învață să îți accepți corpul așa cum este

Cele mai citite articole

Cu cât îți iubești și îți accepți mai mult corpul, cu atât vei câștiga la capitolul încredere și atitudine. Orice femeie are unele lucruri pe care le-ar schimba la propriul corp, însă atunci când înveți să îți accepți micile imperfecțiuni vei vedea că îți va fi ușor să porți haine pe care înainte nu ai fi îndrăznit. De exemplu, celulita nu ar trebui să fie un motiv pentru care nu te îmbraci în pantaloni scurți, în condițiile în care 93% dintre femei au celulită. De ce să lași acest lucru să te complexeze și să te împiedice să te îmbraci în ținutele pe care le admiri? 

Sursa www.avantaje.ro

Cele mai citite articole