Diverse

Cum să obții cea mai buna tunsoare pentru forma feței tale

frizerie in cluj napoca pentru femei si barbati

Ca femeie, este important să ai o coafură perfectă pentru forma feței tale. Dacă ai o față rotundă, atunci ar trebui să optezi pentru o tunsoare scurtă. Dacă ai o față pătrată, atunci ar trebui să mergi cu o tunsoare asimetrică.

Tunsoarea Pixie

Există multe moduri diferite de a te tunde și fiecare persoană are propriile preferințe. Cu toate acestea, există câteva tunsori de bază care sunt întotdeauna populare, cum ar fi bob-ul clasic sau tunsoarea pixie.

Aceste tipuri de tunsori pot fi realizate rapid și ușor la majoritatea saloanelor de coafură, ceea ce le face alegerea perfectă pentru cineva care vrea să arate bine, dar nu vrea să petreacă mult timp la coafor.

Bretonul lateral

În zilele noastre, există multe tipuri diferite de tunsori care pot fi realizate. Cu toate acestea, una dintre cele mai populare tunsori este bretonul lateral. Această tunsoare poate fi ușor de realizat acasă, cu câțiva pași simpli.

În primul rând, aruncați o privire asupra modului de a face o coafură cu breton lateral. Apoi, găsiți un stilist care vă poate ajuta să creați aspectul pe care îl doriți. În cele din urmă, bucură-te de noua ta tunsoare!

Tunsori scurte cu bucle

Există o serie de tunsori scurte care pot fi aranjate cu bucle. Câteva alegeri populare includ tunsoarea pixie, bob și shag.

Aceste stiluri pot fi adaptate la orice formă de față și tip de păr, ceea ce le face opțiunea perfectă pentru oricine caută o tunsoare ușoară și convenabilă.

Coafuri lungi pentru fețe pătrate

Există câteva coafuri care funcționează bine pe fețele pătrate. Una dintre opțiuni este să îți coafezi părul într-o coadă de cal înaltă sau într-un coc. De asemenea, poți încerca un coc dezordonat sau o coadă de cal laterală.

De asemenea, poți încerca o coadă de cal joasă, care va avea mai mult un aspect alungit. Pentru părul creț, poți încerca un bob elegant sau un coc cu buclele trase înapoi departe de față. Toate aceste stiluri sunt ușor de creat și îți vor oferi aspectul pe care îl cauți fără să petreci prea mult timp aranjându-ți părul.

Coafuri în straturi pentru fețe rotunde

Cele mai citite articole

Există o mulțime de dezbateri cu privire la faptul dacă coafurile stratificate sunt cele mai bune pentru fețele rotunde, dar cu siguranță există unele care pot funcționa bine.

Straturile lungi pot fi aranjate în mai multe moduri pentru a crea aspectul perfect pentru forma feței tale, iar dacă ai părul natural creț, poți chiar să adaugi niște valuri sau bucle pentru a adăuga mai multă dimensiune.

tunci când alegeți o coafură în straturi, asigurați-vă că optați pentru ceva care să vă flateze trăsăturile și să vă completeze nuanța pielii.

Coafuri crețe pentru fețe ovale

Coafurile crețe sunt alegerea perfectă pentru fețele ovale. Acestea vor adăuga un volum natural părului tău, făcându-l să pară mai plin și mai voluminos. În plus, coafurile crețe sunt ușor de coafat, așa că pot fi aranjate rapid și ușor de fiecare dată când trebuie să te îmbraci mai elegant sau mai jos.

Coafuri ondulate pentru fețe rotunde

Există multe tipuri diferite de coafuri ondulate care pot fi excelente pentru fețele rotunde. Câteva exemple includ valuri de plajă, bucle de tirbușon și valuri shaggy. Toate aceste stiluri sunt ușor de coafat și îți vor oferi un aspect natural, perfect pentru orice ocazie.

Coafuri groase și subțiri pentru toate formele de față

Părul subțire este adesea văzut ca fiind mai la modă, dar asta nu înseamnă că toate femeile își doresc un păr subțire. De fapt, există multe femei care își doresc un păr mai gros. Dacă ești una dintre aceste femei, atunci s-ar putea să fii interesată de unele dintre cele mai bune tunsori pentru părul gros.

Una dintre cele mai populare tunsori pentru părul gros este tunsoarea pixie. Această tunsoare prezintă de obicei straturi scurte în partea de sus, care sunt stilizate într-o formă rotundă. Straturile pot fi stilizate în orice direcție, astfel încât pot fi moi sau tăiate. De asemenea, poți alege să ai șuvițele tăiate mai scurt la vârfuri, astfel încât să aibă un aspect bont și texturat.

O altă tunsoare excelentă pentru părul gros este tunsoarea bob. Acest stil prezintă straturi mai lungi care sunt suspendate pe cap de o bandă sau o eșarfă. Straturile pot fi aranjate în orice direcție, astfel încât puteți crea o varietate de look-uri. De asemenea, puteți avea vârfurile tăiate scurt pentru a crea un aspect elegant sau lăsate lungi pentru un aspect mai voluminos.

Dacă ești în căutarea unei tunsori ușoare, care să se potrivească tuturor formelor de față, atunci alege unul dintre aceste două stiluri. Amândouă sunt opțiuni excelente dacă ai părul des și greu de aranjat.

Recomandarea noastra este sa vizitati Salon Transilvania, un etaj dedicat pentru femeie, si un etaj dedicat pentru barbati, fiecare ca ai nevoie de o frizerie in Cluj, sau un barber shop din Cluj pentru sotul sau iubitul tau, seteaza GPS-ul pentru Str. Republicii 105, Cluj-Napoca.

Cele mai citite articole