Stiri

Cum sa iti schimbi viata in bine ca model de videochat

In industria videochatului intra tot mai multe modele noi dar intrebarea este: care este motivul pentru care isi doresc sa devina modele de videochat?

Trebuie sa stii ca toate aceste fete isi doresc stabilitate si independenta financiara intrucat, la fel ca noi toti, au dorinte si probleme pe care sumele mari de bani castigate din videochat le pot rezolva rapid.

Cu siguranta s-a intamplat sa mergi la o multime de interviuri de angajare si te-ai lovit de aceeasi intrebare stresanta: aveti experienta in domeniu? Cum poti acumula experienta daca nimeni nu te angajeaza, chiar si pe un post de incepator ?

Din fericire, in cazul modelelor de videochat, cel putin la studioul nostru, Studio DeLuxe, experienta nu este obligatorie intrucat suntem atat de increzatori in trainerii nostri incat stim ca vei reusi rapid sa te descurci ca model de videochat, ba, mai mult, sa castigi din ce in ce mai bine.

Este adevarat ca exista o multime de studiouri videochat Bucuresti dar, trebuie sa recunoastem, sunt putine cele serioase, care isi respecta intelegerile de la inceput, de la angajare, fata de modele. In acelasi mod cum noi cerem seriozitate si corectitudine, la fel ne respectam intelegerile si ne place sa avem o relatie de prietenie, apropiata, cu toate modelele noastre, intrucat stim ca ambianta de la studio conteaza foarte mult pentru performantele fiecaruia dintre noi, si mai ales a modelelor de videochat care lucreaza la noi.

Vei vedea ca jobul de model este unul destul de solicitant si iti va cere un grad mare de implicare, un aspect fizic atragator, o personalitate placuta dar si rezistenta la stres, deoarece, suntem constienti, nu este usor sa discuti zilnic cu necunoscuti si, mai ales, pe teme atat de variate.

Cele mai citite articole

Pentru un model de videochat incepator, parerea noastra este ca a face videochat de acasa nu este de dorit, intrucat va fi lipsita de trainingul de inceput dar se va lovi si de multe impedimente precum problemele tehnice, diverse probleme aparute la crearea conturilor de model pe diverse site-uri de videochat; totodata, este nevoie de incredere in propriile forte pe care, pentru inceput, ti-o poti cladi doar prin suportul unui studio video chat profesionist si serios.

Independenta din punct de vedere financiar apare dupa o perioada de invatare si adaptare la jobul de model de videochat iar pentru asta este nevoie de rabdare, perseverenta si munca sustinuta. Un model incepator va castiga, in medie, 1000-1500$ pe lunar, in timp ce un model cu experienta poate ajunge usor la sume de peste 20.000 de dolari lunar.

Este important sa retii ca exista multe solicitari de angajari video chat asadar este bine sa stii de ce calitati este nevoie pentru a fi un candidat valabil pentru postul de model de videochat. Pe langa fizic si personalitate, este nevoie de un nivel de cunoastere a limbii engleze, cel putin la nivel conversational, scris si vorbit.

Aceasta conditie este pusa implicit de activitate, majoritatea site-urilor de videochat fiind in limba engleza, iar aici ne referim atat la continutul site-ului in sine (panoul de administrare a profilului de model, meniul site-ului si altele) dar si prin faptul ca membrii acestor site-uri sunt, in mare parte, vorbitori de limba engleza, chiar daca, nativ, vorbesc alte limbi straine..

Daca te afli si tu printre cele care doresc sa inceapa sa lucreze COMPLET LEGAL ca model de videochat sau ai deja experienta, te asteptam la un interviu de angajare la Studio DeLuxe. Suna-ne la tel 0759 451 365 sau trimite-ne un email pe office@studiodeluxe.ro.

Te asteptam cu drag si deosebit interes sa te cunoastem si sa te primim in randul echipei noastre!

Cele mai citite articole