DiverseModaStil

Cum sa iti asortezi rujul in functie de tinuta

Multe dintre noi avem un ruj preferat, o culoare anume care ni se potriveste si ne face sa ne simtim mai atragatoare. Asa se face ca, de multe ori, ajungem sa ne dam instinctiv cu acel ruj, fara sa ne punem problema daca este cea mai potrivita alegere.

La fel de bine insa, foarte multe femei isi doresc sa experimenteze mai mult, cu diferite nuante de ruj, insa renunta in ultima clipa pentru ca se tem ca nuanta nu este in ton cu tinuta lor. Tie de cate ori ti s-a intamplat sa eziti si sa revii la varianta cea mai „sigura”, rujul despre care stii ca nu te-a dezamagit niciodata?

Ei bine, nuanta perfecta pentru tinuta ta se alege in functie de foarte multe aspecte, ceea ce iti da dreptul sa te bucuri de o paleta larga de culori. Renunta la timidul ruj nude fara sa-ti mai faci griji. Nu trebuie decat sa cunosti cateva reguli de baza despre cum sa iti asortezi rujul in functie de tinuta!

Cele mai citite articole

Am stabilit deja ca, in general, nu tinuta trebuie asortata cu rujul, ci invers. Pe langa aceasta asociere, exista insa si alti factori precum: culoarea tenului, culoarea parului, tipul de machiaj aplicat si chiar si natura evenimentului la care participi.

Sursa www.tabita.ro

Cele mai citite articole