Moda

Cum să alegi rochiile perfecte atunci când călătorești?

De cele multe ori, femeile care călătoresc în scop personal sau de afaceri aleg să își împacheteze cel puțin o rochie pentru orice eventualitate. Cu toate acestea, există și situații neprevăzute, precum o întâlnire de business sau participarea la o cină în resortul de vacanță care necesită outfituri diferite. 

În acest articol, vei descoperi de ce trebuie să ții cont atunci când îți alegi rochiile potrivite pentru a fi purtate în diverse călătorii: 

  • Ia în considerare tipul destinației 

Primul pas înainte de a pune orice fel de articol vestimentar în bagaj este să iei în considerare clima destinației tale și tipul de călătorie pe care îl întreprinzi. O rochie pentru o vacanță într-un climat tropical nu se va potrivi pentru o călătorie de afaceri într-un oraș înzăpezit. Mai întâi, împarte rochiile în două categorii: pentru climat cald (rochiile tipice de varp) și climat rece (rochii din catifea, stofă etc.). Apoi verifică dacă rochiile au un aer mai formal, sau dacă mai degrabă pot fi purtate în contexte mai relaxate. 

  • Alege rochii din materiale de calitate

Odată ce ai ales modelele de rochii potrivite, este o idee bună să acorzi importanță materialelor din care sunt realizate. Dacă acestea sunt mai predispuse la a face cute, atunci va fi nevoie ca odată ajunsă la destinație să le netezești cu ajutorul unui fier de călcat. În general mixurile de materiale sunt perfecte pentru călătorii, datorită modului facil de întreținere – alege o rochie de la AtmosphereFashion.ro și bucură-te de o ținută ușor de transportat și care te va pune în valoare indiferent de ocazie.

  • Împachetează rochii care pot fi potrivite pentru mai multe ocazii

Cele mai citite articole

Dacă împachetezi prea multe haine, există riscul ca bagajele să depășească greutatea admisă la zborul cu avionul, sau pur și simplu să fie foarte greu de transportat. De aceea, pentru o excursie de 7 zile, ideal ar fi să împachetezi trei rochii. O rochie casual, care poate fi purtată la plimbare pe timpul zilei. O rochie mai formală, tip business, dacă te aflii într-o călătorie de afaceri și o rochie de cocktail va fi potrivită la ieșirile la restaurant sau în club. 

  • Nu uita de accesorii

Ținutele de vacanță pot fi transformate chiar și total dacă alegi accesoriile potrivite. De aceea, o rochie clasică neagră poate fi potrivită pentru o plimbare în oraș dacă asortezi o pereche de pantofi sport de damă și o geacă trendy de blugi. Ca ținută de seară, aceeași rochie neagră se poate fi complet reinterpretată, dacă o asortezi cu un blazer elegant și o pereche de pantofi cu toc. Ținutele mai pot fi accesorizate cu ajutorul pălăriilor, genților chic, eșarfelor, dar și bijuteriilor prețioase preferate.

Așadar, ținând cont de aceste sfaturi, vei putea știi ce fel de rochii să împachetezi în bagajul tău de călătorii pentru a avea outfituri potrivite și care să te pună în evidență.

Sursă foto: pexels.com

Cele mai citite articole

Lasă un răspuns

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *