Diverse

Cum iti alegi coafura la aceste sarbatori de iarna?

Cum iti alegi coafura la aceste sarbatori de iarna

Esti una dintre acele persoane care își schimbă coafura odată cu nou anotimp? În timpul iernii, îmi place să optez pentru un look care necesită mai puțină întreținere. Asta înseamnă, de obicei, că părul meu este fie în coc, fie că voi purta o bandă pentru a-mi ține bretonul departe de față.

De asemenea, îmi place să experimentez cu diferite culori de păr iarna. Deoarece este o perioadă atât de întunecată a anului, simt că pot scăpa încercând câteva nuanțe mai îndrăznețe.

Coafura excelenta pentru sarbatori?

Una dintre cele mai populare coafuri în timpul iernii este un coc franțuzesc. Este elegant, șic și extrem de ladylike, dar, în același timp, este un clasic, dacă este făcut cum trebuie, nimeni nu te va confunda cu o doamnă în vârstă.

Dacă aveți de gând să vă purtați părul într-un coc franțuzesc, veți avea nevoie de câteva lucruri. În primul rând, este necesar să păstrați părul sănătos. Balsamul de păr va contribui la a-l face neted, strălucitor și ușor de aranjat. Puteți obține un balsam bun de la orice farmacie.

Cele mai citite articole

Apoi, veți avea nevoie de un uscător de păr și de câteva ace de păr. Ultimul lucru de care aveți nevoie este un gel de păr bun. Îl puteți găsi în orice magazin, dar cel mai bine este să folosiți un gel făcut în casă. Luați 2 gălbenușuri de ou, două linguri de ulei de măsline, două linguri de ulei de cocos, două linguri de ulei de migdale și o linguriță de ulei de ricin.

Amestecați bine toate ingredientele. Aplicați amestecul rezultat pe păr, înfășurați-l cu o pungă de plastic și lăsați-l să acționeze timp de o oră. Clătiți cu apă călduță și bucurați-vă de un păr superb și sănătos.

Iarna este un anotimp în care trebuie să fim foarte atente la alegerea coafurii.

Nu ar trebui să optăm pentru coafuri care necesită ulei în exces, cum ar fi împletitura franceză. De asemenea, ar trebui să evităm să optăm pentru coafuri care ne vor face părul să pară prea uscat și tern, cum ar fi cozile de cal, împletiturile etc.

Dacă aveți părul creț, optați pentru coafuri care vă vor ajuta să fixați părul și să îl faceți să pară mai elastic. Coafurile cu lungimea umerilor sunt perfecte pentru iarnă. Putem opta fie pentru un look clasic, fie putem încerca câteva stiluri noi.

Un etaj intreg dedicat pentru femei gasesti la Salon Transilvania, parterul este dedicat pentru barbati, daca iubitul tau are nevoie de un frizer in Cluj.

Cele mai citite articole