Stiri

Cu noi visul tau de a avea o casa devine realitate! Afla acum

Intre 16 septembrie si 31 octombrie orice model ce se angajeaza la Studio20 poate primi un apartament in rate fara dobanda chiar pe 1 ianuarie 2022!  

Vrei sa iti achizitionezi apartamentul sau casa visurilor tale. Vrei sa fii independenta si stabila financiar, sa fii pe picioarele tale. Acum o poti face rapid. Incepe munca la Studio20 ca model de videochat glamour, in orice oras mare din Romania, intre 16 Septembrie si 30 Octombrie 2021, si poti avea casa sau apartament in rate fara dobanda chiar in noaptea de Revelion!

In ce conditii poti beneficia de aceasta oportunitate?

Daca te gandesti sa devii model, sigur ai auzit de castigurile mari pe care le au modelele si vrei sa profiti de aceasta oportuniate pentru a-ti indeplini dorintele personale si materiale.

Pe langa training gratuit, cursuri de limba engleza, limuzina Studio20 si multe alte beneficii pe care le ofera Studio20, acum modelele au ocazia de a-si achizitiona rapid o casa sau un apartament in rate fara dobanda

Studio 20 iti ofera sansa de a avea locuinta pe care ti-o doresti, si mai mult de atat, impreuna cu managerul de studio, vei face un plan financiar in care poti vedea cat de rapid poti plati ratele si de cate ore ai nevoie pentru a-ti realiza visul.

Cum ma calific pentru aceasta oportunitate?

Incepi prima logare la oricare din sediile Studio20 din Romania intre 16 si 30 Octombrie 2021.  

Pana pe 31 Decembrie 2021 faci o medie de minim 3000 de euro pe perioada si 20000 de euro total sales (te ajutam noi, daca te tii de program). Managerul studioului va analiza castigurile tale din primele 3 luni si impreuna veti realiza un plan pentru viitor. 

Pe 1 ianuarie iti alegi o casa sau un apartament si noi ti-o cumparam in rate, valoarea si numarul ratelor fiind flexibila pentru ati permite sa scapi de ele cat mai rapid.

Daca iti doresti cu adevarat sa ai casa viurilor tale, dar ai chef de munca, contacteaza chiar acum unul din sediile Studio20.

Cu siguranta ai citit multe despre beneficiile pe care ti le poate oferi jobul de model videochat, de la veniturile mari, la sansa de a invata despre oameni si cum sa comunici in viata in avantajul tau, dar ce spui de o locuinta a ta de la Studio 20?

Cele mai citite articole

Studio20, cel mai bun studio de videochat din lume, ofera modelelor sale oportunitatea de a fi proprietarele propriei case si te ajuta sa iti rambursezi ratele pentru locuinta cat mai repede. 

Care e valoarea maxima a casei? Valoare maxima depinde de venitul tau mediu ca rata sa fie sustenabila. Asta inseamna ca dupa ce platesti rata, sa iti ramana suficienti bani nu doar ca sa supravietuiesti, dar ca sa traiesti frumos in continuare.

Ce tip de locuinta iti poti cumpara? Impreuna cu un agent imobiliar, vom analiza care e casa pe care ti-o doresti si cum poti ajunge sa o ai. Noi recomandam o casa /apartament nou, gata finalizat, in care sa te poti muta cat mai repede.

Cum vei plati locuinta? Plata ratelor va fi extrem de simpla, la fiecare perioada de plata vei avea o parte a platii pe care o vei aloca direct ratelor pentru locuinta ta. 

Studio20 este o companie ce are in prezent 350 de angajati permamenti si peste 1000 de colaboratori (modele). Isi desfasoara activitatea in 33 locatii, din 6 tari (Romania, Statele Unite, Columbia, Ungaria, Cipru si Cehia), pe 3 continente (Europa, America de Nord si America de Sud). Studio20 a realizat o cifra de afaceri in 2020 de 35 de milioane euro. In Romania are locatii in toate orasele mari: Bucuresti, Iasi, Cluj-Napoca, Oradea, Ploiesti, Brasov, Timisoara si Craiova.

Cel mai mare studio de videochat din zona Moldovei – Studio 20 Iasi – lux si confort

Sediul Studio Videochat Iasi se afla pe Soseaua Sararie, la numarul 2. O locatie centrala, unde poti merge cu incredere la orice ora din zi si din noapte. Intr-adevar, atunci cand lucrezi ca model de videochat in Iasi, tu esti cea care alegi intervalul orar in care doresti sa muncesti. Poti incepe dimineata, dupa-amiaza ori seara, in functie de prioritatile si stilul tau de viata. Studioul iti va sustine alegerea si iti va oferi sprijin, cu conditia sa dai dovada de seriozitate, odata ce ti-ai stabilit programul.

Camerele sunt amenajate astfel incat fiecare fantezie a membrilor site-urilor pentru adulti sa poata fi transpusa in practica. In acest scop, exista atat dormitoare de printesa, cat si camere decorate sub forma unui jacuzzi room sau a unei camere de politie.

In plus, grija Studio 20 pentru modelele sale nu se limiteaza doar la munca. O alta prioritate a fost reprezentata de crearea unor spatii relaxante, in care fetele sa poata sa socializeze si sa se relaxeze in timpul pauzelor sau dupa programul de lucru. Studio 20 Iasi imbina armonios spatiile de discutii cu cele de relaxare, bucatarie, zona de make-up, de masaj si fitness.

Cele mai citite articole