Diverse

Criterii pentru alegerea celui mai bun aparat pentru epilare definitivă cu laser diodă

Procesul de eliminare a părului nedorit de pe corp folosind metode clasice, cum ar fi epilarea cu lama de ras, epilator sau ceară, poate deveni obositor. Din fericire, dacă te-ai săturat de rănile provocate de epilarea cu lama de ras, durerea cauzată de epilarea cu ceară, iritațiile, stresul, firele crescute sub piele sau pur și simplu îți dorești rezultate mai durabile, atunci ai putea lua în considerare îndepărtarea părului cu laser. Una dintre cele mai apreciate invenții, aparatul laser de epilare definitivă, este o modalitate convenabilă de a elimina părul nedorit de pe corp. Majoritatea celor care apelează la acest aparat de epilare definitivă cu laser diodă consideră că este cea mai bună investiție, întrucât rărește și subțiază considerabil părul nedorit, tratează foliculita, lasă pielea fină pentru mult timp (ședințele de întreținere au loc o dată pe an). Oricine nu este familiarizat cu procedura poate avea o mulțime de întrebări, inclusiv cât costă. Rândurile următoare își propun să îți clarifice cât mai multe nelămuriri în ceea ce privește procedura oferită de aparatul de epilare definitivă.

Cât de repede îndepărtează firul de păr

Elysion Pro este cel mai popular aparat profesional de epilare definitivă cu laser de pe piața de estetică din România. Bazându-se pe o sursă de laser diodă de 3500W, acest aparat laser de epilare definitivă oferă rezultate extrem de rapide și eficiente, indiferent de tipul de piele. Laserul diodă 810nm permite tratarea oricărei zone de pe corp într-un timp foarte scurt, fără disconfort. Toate aceste caracteristici – tratament rapid, lipsa durerii și compatibilitatea cu orice tip de pigmentație și pilozitate fac Elysion Pro o alegerea naturală pentru clinicile și saloanele estetice ce doresc să ofere servicii complete de epilare definitivă cu laser.

Tehnologie

Cele mai citite articole

Cele 2 lungimi de undă (755nm, 810nm), puterea ridicată (3500W) și tehnologia integrată pentru pulsuri ultrascurte fac aparatul Elysion Pro să fie de departe cel mai versatil echipament laser pentru epilare definitivă de pe piața din România. Prin integrarea unei serii de caracteristici și tehnologii de ultimă generație, acest aparat de epilare definitivă face ca epilarea cu laser dintr-un tratament de nișă să devină un tratament de largă utilizare. Reducerea timpului de tratament cu până la 70%, presetări personalizate de tratament, aplicabilitatea oricărui fototip determină Elysion Pro să fie opțiunea preferată atât de pacienți, cât și de tehnicienii care efectuează operațiunea. 

Număr de ședințe

Laserul cu diodă 810nm este un laser care produce un fascicul mai mare de lumină foarte concentrată. Lumina emisă este bine absorbită de pigmentul situat în foliculii de păr. În timpul procedurii de tratament, laserul pulsează pentru o fracțiune de secundă, permițând părului să absoarbă lumina și să se încălzească. Pe măsură ce se încălzește, firul de păr este deteriorat, ceea ce îi împiedică în mod semnificativ capacitatea de a recrește. Fasciculul mare de lumină înseamnă că procesul tratează simultan numeroși foliculi de păr, făcând tratamentul mult mai rapid decât alte aparate de epilare definitivă cu laser. În vreme ce o ședință de tratare a zonelor mari precum picioarele sau spatele durează între 30 și 60 minute, este nevoie de aproximativ 7 ședințe pentru a obține rezultate satisfăcătoare (eliminare a părului nedorit cu până la 80%).

Preț

Epilarea cu laser este adesea considerată o investiție în bunăstare și frumusețe. Comparând costul metodelor tradiționale de epilare pe parcursul vieții cu cel al unui tratament cu aparatul de epilare definitivă (aproximativ 7 ședințe + o ședință anuală de întreținere), balanța va înclina cu siguranță în favoarea epilării definitive. Prețul unei ședințe cu aparatul de epilare definitivă variază în funcție de zona corpului tratată, locația geografică a clinicii, expertiza persoanei care efectuează procedura și timpul necesar pentru efectuarea procedurii. Costurile individuale ale sesiunii de tratament sunt în general între 150 (păr facial) și 600 de lei (picioare, brațe, spate). Dacă decizi să apelezi la procedura de epilare definitivă, încearcă să nu prioritizezi criteriul prețului. Cel mai scăzut preț poate fi atractiv, dar nu garantează cele mai bune rezultate. De asemenea, ține cont că un aparat de epilare definitivă IPL nu este același lucru cu un aparat de epilare definitivă laser, eficiența celui dintâi fiind inferioară. Înainte de a beneficia de procedură, documentează-te temeinic despre renumele clinicii, dotările sale tehnologice, expertiza dermatologilor și tehnicienilor, epilarea definitivă cu laser versus epilare IPL

Cele mai citite articole