DiverseModaStil

Cele mai importante accesorii din ținuta unei femei de succes

Orice femeie de succes are câteva ținute puternice pe care le folosește în contextele potrivite, de exemplu în călătorii sau întâlniri de afaceri. Pentru că în multe situații de acest gen haina chiar îl face pe om, iată care sunt accesoriile indispensabile pentru un outfit și o personalitate impunătoare:

Ceasuri

O femeie de afaceri trebuie să fie mereu punctuală și pregătită pentru orice situație cu un ceas clasic, dar feminin. Ceasul ideal pentru o ținută business trebuie ales în funcție de formalitatea întâlnirilor. Dacă participi la o întâlnire cu parteneri sau clienți, trebuie să porți un ceas simplu, cu brățară de metal, argintiu sau auriu și fără detalii colorate.

Poșete

Cele mai citite articole

Poșetele elegante influențează într-o mare măsură puterea pe care o are un outfit de business, pe lângă funcționalitate. Orice femeie de succes va avea nevoie de un accesoriu pentru documente, agendă sau produse de make-up pentru întâlniri reușite sau ieșiri la prânz și cină cu partenerii de afaceri. Evită poșetele de mici dimensiuni, care se poartă peste umăr sau care sunt prea colorate.

Sursa www.avantaje.ro

Cele mai citite articole