Astrologie

Ce zodii au noroc în dragoste în luna Martie?

Primăvara este anotimpul care aduce cu sine o aură proaspătă și revigorantă, și pentru mulți nativi ai zodiacului, aceasta este perioada în care destinul își poate aduce jumătatea potrivită. Cu natura înfloritoare, cerul senin și o energie pozitivă care pare să plutească în aer, cei născuți sub diferite semne zodiacale încep să simtă o atracție specială primăvara. Această sezon a reînnoirii este cunoscut pentru a aduce întâlniri neașteptate, conexiuni profunde și relații care se dezvoltă rapid. 

Ce astre favorizează dragostea în luna martie

Luna martie este influențată de mai multe astre care pot favoriza dragostea și relațiile romantice.:

 • Venus în Taur: Venus, planeta iubirii și a frumuseții, intră în semnul Taurului în luna martie. Acest tranzit poate aduce o energie senzuală și stabilă în relații. Taurul este un semn pasional și dedicat, ceea ce poate intensifica legăturile afective și poate încuraja dezvoltarea unor relații serioase.
 • Mercur direct: Dacă Mercur, planeta comunicării, este retrograd în lunile anterioare, reîntoarcerea lui direct în marte poate aduce claritate și îmbunătățiri în comunicarea romantică. Acest lucru poate ajuta la rezolvarea neînțelegerilor sau la reluarea discuțiilor cu persoana iubită.
 • Soarele în Pești: Până la mijlocul lui martie, Soarele se află în semnul Pești, ceea ce poate amplifica empatia, compasiunea și conexiunile spirituale în relații. Acesta poate fi un moment bun pentru a arăta aprecierea și iubirea față de partenerul de viață.
 • Marte în Vărsător: Marte, planeta acțiunii și a pasiunii, se află în semnul Vărsătorului în această perioadă. Acest tranzit poate aduce o abordare non-conformistă și aventuroasă în domeniul dragostei, încurajând experiențe noi și neobișnuite.
 • Lună Plină în Fecioară: Luna Plină din martie poate aduce lumina asupra detaliilor și aspectelor practice ale relațiilor. Este un moment potrivit pentru a face ajustări necesare în relații sau pentru a aduce mai multă ordine și eficiență în viața de cuplu.

Tranzitul lui Venus naște pasiuni

Tranzitul lui Venus naște pasiuni

Sursa foto

Tranzitul planetei Venus poate aduce pasiuni intense și sentimente romantice profunde în viețile noastre. Venus este adesea asociată cu dragostea, atracția și relațiile romantice, iar influența sa asupra zodiacului poate fi puternică.

Când Venus tranzitează un semn zodiacal sau interacționează cu alte planete, poate declanșa o gamă largă de experiențe romantice. De exemplu, tranzitul lui Venus prin semne de apă, cum ar fi Scorpionul, Peștii sau Racul, poate aduce pasiuni profunde, intensitate emoțională și dorințe senzuale puternice.

Pe de altă parte, când Venus tranzitează semne de pământ, cum ar fi Taurul sau Fecioara, poate aduce o abordare mai stabilă și pragmatică în dragoste. Aceste tranzite pot încuraja dezvoltarea relațiilor bazate pe încredere și siguranță financiară.

Cele mai citite articole

Indiferent de semnul prin care trece Venus, este important să fim conștienți de aceste influențe și să le folosim pentru a ne îmbunătăți relațiile și conexiunile romantice. Pasiunile aduse de Venus pot aduce bucurie și împlinire în viața noastră, dar este, de asemenea, important să gestionăm aceste sentimente cu înțelepciune și echilibru pentru a menține relațiile sănătoase și armonioase.

Luna nouă din Berbec, noi șanse pentru iubire

Luna nouă din Berbec este un moment astrologic care aduce cu sine un val de energie proaspătă și entuziasm. Acest moment poate, într-adevăr, aduce noi șanse pentru iubire și relații. Berbecul este un semn zodiacal cunoscut pentru curaj, inițiativă și determinare, iar influența unei luni noi în acest semn poate fi deosebit de puternică în ceea ce privește începuturile în dragoste. Iată câteva moduri în care Luna nouă din Berbec poate aduce noi oportunități pentru iubire:

 • Noi începuturi: Luna nouă este asociată cu începuturile și proiecte noi, iar atunci când vine vorba de iubire, acesta poate fi momentul perfect pentru a porni în căutarea unei noi relații sau pentru a revitaliza o relație existentă.
 • Curaj și încredere: Berbecul este semnul curajului, deci această lună nouă poate inspira oamenii să fie mai curajoși în dragoste. Poate încuraja oamenii să își exprime sentimentele sau să abordeze pe cineva care le place.
 • Energia pasională: Berbecul este, de asemenea, un semn foarte pasional, ceea ce poate aduce o intensitate emoțională și fizică în relații. Această energie poate alimenta flacăra pasiunii și poate duce la experiențe romantice aprinse.
 • Inițiativă: Luna nouă din Berbec poate stimula inițiativa și acțiunea. Dacă sunteți singur și doriți să găsiți iubirea, acesta poate fi momentul potrivit pentru a începe să vă implicați în activități sociale sau pentru a încerca aplicații de dating.

Ce zodii au noroc în dragoste în Martie?

Ce zodii au noroc în dragoste în Martie?

Sursa foto

 • Berbec (21 martie – 19 aprilie): Berbecii sunt în prim-plan în luna martie, deoarece luna începe cu o Lună Nouă în semnul lor. Acest eveniment astrologic aduce o energie proaspătă și entuziasm în viața lor, ceea ce poate face ca relațiile să fie mai active și mai interesante. Berbecii sunt recunoscuți pentru curajul și inițiativa lor, ceea ce îi poate ajuta să își exprime mai ușor sentimentele și să întreprindă acțiuni romantice.
 • Taur (20 aprilie – 20 mai): Taurii sunt guvernați de Venus, planeta iubirii și a frumuseții, și martie aduce un tranzit important al lui Venus în semnul lor. Acest lucru poate aduce oportunități pentru noi conexiuni romantice sau poate consolida relațiile existente, aducând o energie senzuală și pasională în viața lor amoroasă.
 • Leu (23 iulie – 22 august): Marte, planeta acțiunii și a pasiunii, se află în semnul Vărsătorului în această perioadă. Pentru Leii, acest tranzit poate însemna o creștere a energiei și a entuziasmului în relațiile lor. Leii pot fi mai aventuroși și mai dornici să-și exprime dorințele și pasiunile.
 • Săgetător (22 noiembrie – 21 decembrie): Săgetătorii pot avea parte de o influență pozitivă a lui Venus în luna martie, ceea ce poate aduce armonie și bucurie în relațiile lor. Acesta este un moment potrivit pentru a consolida legăturile afective și pentru a petrece timp de calitate cu persoana iubită.

Cum sunt influențate zodiile de sezoanele anului?

Zodiile sunt influențate în mod semnificativ de sezoanele anului, deoarece fiecare semn zodiacal corespunde unei anumite perioade a anului, cunoscută și ca „sezon zodiacal”. Aceste influențe se datorează poziției Soarelui în momentul nașterii unei persoane și au un impact asupra personalității, trăsăturilor și preferințelor lor. 

 • Primăvară (21 martie – 20 iunie):
  • Berbec (21 martie – 19 aprilie): Berbecii sunt guvernați de primăvară, iar această influență se reflectă în personalitatea lor plină de energie, curajoasă și aventuroasă. Sunt asemenea semințelor care încep să înverzească în primăvară, fiind orientați spre noi începuturi și acțiune.
  • Taur (20 aprilie – 20 mai): Taurii se află în plin sezon de primăvară și sunt cunoscuți pentru stabilitatea și senzualitatea lor. Sunt asemenea plantele care înfloresc în această perioadă, manifestând o creștere lentă și constantă.
  • Gemeni (21 mai – 20 iunie): Gemenii sunt guvernați de primăvară și sunt caracterizați de adaptabilitate, comunicare și curiozitate. Sunt asemenea vântului ușor care aduce schimbări în această perioadă de tranziție.
 • Vară (21 iunie – 22 septembrie):
  • Rac (21 iunie – 22 iulie): Racii sunt influențați de vara începută și sunt cunoscuți pentru sensibilitatea și loialitatea lor. Sunt asemenea apei calde și liniștite a unei bălți de vară.
  • Leu (23 iulie – 22 august): Leii sunt guvernați de vară și sunt cunoscuți pentru încrederea și pasiunea lor. Sunt asemenea Soarelui strălucitor al verii, atrăgând atenția și fiind plini de vitalitate.
  • Fecioară (23 august – 22 septembrie): Fecioarele se află în plin sezon de vară și sunt caracterizate de analiză și perfecționism. Sunt asemenea agricultorilor care muncesc asiduu pentru recolte bogate.
 • Toamnă (23 septembrie – 21 decembrie):
  • Balanță (23 septembrie – 22 octombrie): Balanțele sunt influențate de toamnă și sunt cunoscute pentru echilibrul și armonia lor. Sunt asemenea frunzelor care cad și creează un peisaj colorat în toamnă.
  • Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie): Scorpionii sunt guvernați de toamnă și sunt cunoscuți pentru intensitatea și pasiunea lor. Sunt asemenea serpilor care își vânează prada în această perioadă de transformare.
  • Săgetător (22 noiembrie – 21 decembrie): Săgetătorii sunt în plin sezon de toamnă și sunt caracterizați de aventură și entuziasm. Sunt asemenea călătorilor care pornesc în căutarea aventurilor în toamnă.
 • Iarnă (22 decembrie – 19 martie):
  • Capricorn (22 decembrie – 19 ianuarie): Capricornii sunt influențați de iarnă și sunt cunoscuți pentru ambiție și disciplină. Sunt asemenea munților stâncoși care rezistă condițiilor aspre de iarnă.
  • Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie): Vărsătorii se află în plin sezon de iarnă și sunt caracterizați de originalitate și inovație. Sunt asemenea fulgilor de zăpadă unici care cad în iarnă.
  • Pești (19 februarie – 20 martie): Peștii sunt guvernați de iarnă și sunt cunoscuți pentru sensibilitatea și intuiția lor. Sunt asemenea apelor adânci și misterioase ale oceanelor de iarnă.

Aceste influențe sunt generale și că există multe alte aspecte ale astrologiei care pot afecta personalitatea și comportamentul unei persoane. Cu toate acestea, sezoanele anului joacă un rol semnificativ în determinarea trăsăturilor generale ale zodiilor.

Astrologia, cu cele 12 zodii care definesc trăsături și caracteristici specifice, oferă o perspectivă fascinantă asupra modului în care personalitatea și comportamentul uman sunt influențate de configurațiile stelare în momentul nașterii.  

Cele mai citite articole