Moda

Ce să porți la prima întâlnire cu el?

Primul date vine întotdeauna la pachet cu sute de griji în legătură cu prima impresie pe care i-o vei lăsa. Prima impresie se poate forma foarte ușor doar dintr-o privire asupra vestimentației, gesturilor, mimicii sau a subiectelor abordate. În ceea ce privește vestimentația, există o serie de factori pe care să îi iei în considerare, pe lângă buna impresie pe care vrei să o lași, precum tipul de date (poate ieșiți la o plimbare în parc sau mergeți la teatru), momentul zilei, locația și altele. Astfel, există o ținută potrivită pentru fiecare dintre aceste aspecte, pe care poți să le iei în considerare dacă vrei să îi lași o impresie plăcută de la prima întâlnire.

Iată ce poți purta la primul vostru date ca să îl impresionezi

  • Un articol vestimentar roșu 

Cu siguranță vei surprinde plăcut dacă vei purta la primul date o piesă vestimentară de culoare roșie, care poate fi o bluză, o cămașă, sau un sacou. Alternativa cromatică ar fi negru, ambele fiind două culori seducătoare care vor trezi interesul bărbaților în legătură cu tine. Poți asorta ambele culori foarte simplu cu altele, precum alb sau verde.

  • O ținută elegantă

Fie că mergeți la operă, la un restaurant, la o expoziție de artă sau orice eveniment de anvergură, vei nimeri întotdeauna jackpotul cu o ținută elegantă. Aceasta poate fi aleasă în funcție de propriile preferințe, astfel că poți opta pentru un costum, dacă vrei să lași o impresie puternică, pentru o salopetă sau, dacă evenimentul este specific serii, poți opta pentru o rochie de seară de la jojofashion.ro, care să inspire finețe, bun gust și simplitate. Încearcă să îți păstrezi ținutele cât mai simple, astfel încât accesoriile pe care le alegi să fie complementare, nu să îți încarce prea mult ținuta, deoarece fiecare astfel de detaliu este relevant pentru prima impresie. 

  • O ținută smart casual

Cele mai citite articole

Ținutele smart casual sunt la granița între elegant și relaxat. Astfel, o ținută de genul acesta îți va permite să fii atât chic, cât și îmbrăcată lejer. Poate fi purtată cu diverse ocazii, tocmai datorită acestei versatilități. În mare parte, aceste ținute sunt formate dintr-o pereche de pantaloni de costum și o bluză sau o cămașă mai lejeră, pentru a menține aerul de lejeritate. Cu toate acestea, poți adăuga ținutei tale și o fustă, dacă acesta este preferința ta. Astfel, poti  să îți transformi ținuta într-una smart casual prin accesorizarea acesteia cu o bluză mai puțin elegantă, un sacou simplu sau niște accesorii minimaliste, precum o borsetă sau o trăistuță. 

  • Poartă tocuri

Indiferent de ținută, eveniment sau ocazie, tocurile vor fi aliatul tău la orice întâlnire. Cu perechea potrivită de tocuri vei lăsa cu siguranță cea mai bună impresie de lungă durată. Vei oferi un aer impunător și multă siguranță pe tine, aspecte foarte atractive la o femeie. De asemenea, tocurile completează foarte simplu și potrivit cele mai multe ținute.

Se știe că prima impresie contează întotdeauna foarte mult, însă acest lucru nu trebuie să te mai preocupe, deoarece urmând sfaturile de mai sus, vei lăsa cu siguranță cea mai bună și de neuitat impresie la primul tău date cu el. 

Sursa foto: pexels.com

Cele mai citite articole