Stiri

5 motive pentru care femeile puternice aleg sa fie singure

Astazi intalnim multe femei frumoase si de succes, dar, surprinzator, sunt singure.

Cu toate acestea, desi s-ar putea sa nu credem, aceasta lipsa a unui partener nu se datoreaza faptului ca nu sunt capabile sa gaseasca dragostea adevarata sau pentru ca nu au avut ocazia, ci pentru ca au decis asa.

Si de ce ar alege o femeie sa fie singura? Mezo.ro va prezinta motivele pentru care fetele secolului 21 prefera sa fie singure si fara angajament.

1- Le place sa fie singure

Multe femei aleg sa fie singure, pentru ca se bucura de timpul petrecut cu ele insele, precum si de liniste si liniste.

Nu exista nimic ca sa te intorci acasa dupa munca sau la universitate pentru a te odihni si a face ce vrei. Fete corecte?

De asemenea, investesc acest timp singure in ele insele: in a se cunoaste, a determina ce vor sa obtina in viata, precum si in a se rasfata.

2- Prefera libertatea si independenta

Nu mai suntem in secolul al XIII-lea; fetele moderne prefera sa fie libere si independente, pentru ca astfel, nu vor trebui sa raspunda nimanui si pot face ce vor, cum vor si cand vor.

Cu aceasta libertate, ele pot, de asemenea, sa realizeze si sa finalizeze diferite proiecte si obiective pe care o relatie le-ar putea intarzia.

Termina facultatea fara sa ai o inima franta? Da, te rog.

3- Experiente proaste din trecut

Multe fete au trecut prin momente grele din cauza relatiilor esuate… Si este ca unele despartiri sunt mai puternice decat altele si pur si simplu decid ca e mai bine sa renunte la iubire, pentru ca „nu exista”.

Cele mai citite articole

Cand se intampla asta, de frica, unele femei decid sa nu mai iasa cu cineva… macar pentru o lunga perioada de timp. Pentru ca daca a mers prost o data, poate merge prost de doua ori.

4- Ele se concentreaza pe obiectivele lor personale si pe ambitiile de lucru

Acest lucru se intampla din ce in ce mai mult si se face ca, odata cu trecerea timpului, femeile au ocupat mai mult spatiu la locul de munca si la educatie.

Sunt mai multe oportunitati, lumea se schimba. Femeile sunt la fel de capabile de succes profesional ca si barbatii.

Din acest motiv, multi decid sa dea totul pentru visele lor profesionale pe care pur si simplu le uita de dragoste.

Altii nu sunt inchisi intr-o relatie, dar prefera sa astepte pana cand au realizat tot ce isi doresc in viata lor (o diploma universitara, un loc de munca bine platit, o casa, o masina…) inainte de a spune da vietii de cuplu.

Si asta, asa cum a spus cu intelepciune Lady Gaga: „Cariera ta nu se va trezi niciodata sa-ti spuna ca nu te mai iubeste”.

5- Sunt foarte greu de multumit

Ai intrebat vreodata o prietena care este tipul ei de partener perfect?

Fiecare fata are un partener ideal; persoana visurilor tale. Si aceste calitati de vis pot fi atat de multe; de la fizic, la personal, prin profesional, ca uneori este foarte greu sa gasesti persoana visurilor tale.

Si este ca aceasta persoana „trebuie sa fie inalta, cu ochi caprui, cu o diploma in Medicina si cu trei limbi, inclusiv rusa…”

De asemenea, se mai intampla sa nu dea nimanui sansa sa iasa din acest prototip, pentru ca „cel perfect va veni de la sine, in timp util”.

Si chiar daca nu crezi, nu isi fac griji: vor continua sa se bucure de a fi singure, pentru ca „mai bine singure decat in ​​companie proasta”.

Cele mai citite articole