Stiri

5 motive pentru a avea o bancă de fitness acasă

Timpul poate reprezenta o adevărată problemă pentru tine, dacă îți dorești să faci sport săptămânal, însă agenda este una cât se poate de încărcată. Drumurile obositoare între sală și casă, dar și costurile pentru deplasare, te pot determina să lași mișcarea pe un plan secund. 

De aceea, achiziționarea unei bănci de fitness pentru acasă poate fi o idee extrem de bună. Pe lângă timpul economisit chiar de la prima ședință, acest aparat fitness multifunctional asigură o mulțime de alte beneficii. Află mai multe despre acestea în rândurile de mai jos:

1. Un singur produs ce îți permite să lucrezi diversificat 

Banca de fitness este una dintre cele mai utilizate soluții în timpul antrenamentelor, deoarece îți permite să lucrezi un număr variat de exerciții, toate în același perimetru. Reglând sistemul în funcție de dinamica mișcărilor executate, îți poți antrena pe suprafața acesteia: 

  • brațele și umerii; 
  • spatele și abdomenul; 
  • fesierii și picioarele. 

Adăugând pe lângă banca ta de fitness și un număr redus de gantere, pui bazele unei mini-săli perfecte pentru spațiul redus al unui imobil rezidențial. 

2. Caracterul său ergonomic este vital pentru spații reduse 

Ai la dispoziție o suprafață limitată pentru mișcare indoor? Alege o bancă de fitness potrivită pentru acest context și rezolvi problema într-un mod cât se poate de eficient. Un produs dedicat acestei nevoi poate permite compactarea simplă și rapidă, după utilizare.

Studiază cu atenție oferta de bănci disponibilă online, pentru a comanda o soluție ce poate include în structură elemente reglabile, astfel încât dimensiunile sale să se poată reduce semnificativ. 

Optează pentru varianta amplasării pe balcon, sau într-un loc din casă ce nu blochează rutele de tranzit. Depozitarea pe verticală, sau atașarea de un cadru metalic montat pe un plan suspendat, pot fi soluții de luat în calcul, dacă ai probleme cu spațiul de la bloc.   

3. Banca de fitness asigură stabilitate și confort în utilizare

Banca de fitness poate fi amplasată atât pe gresie, cât și pe alte suprafețe din spațiul intim al casei. Te bucuri de control și stabilitate în utilizare, datorită piciorușelor din material cauciucat, cu rol antiderapant. Astfel, știi că poți executa exerciții intense, fără ca aparatul să se miște. 

Cele mai citite articole

Acest produs punctează foarte bine și la capitolul “Confort”. Materialul moale și rezistent de pe suprafața sa asigură o senzație plăcută la atingere, iar faptul că utilizezi propria ta bancă de fitness anulează nevoia aplicării unui prosop de-a lungul său, din motive ce țin de igienă. 

Banca poate avea o structură fixă sau reglabilă. Indiferent de produsul ales, forma sa permite o postură corectă pe suprafața de contact, astfel încât să obții centrul de greutate optim pentru executarea seriilor de repetări avute în program. 

4. Ai control deplin asupra timpului de utilizare a produsului

În sala de antrenamente, timpul petrecut pe bancă poate fi condiționat de numărul celor care doresc să lucreze la același aparat. 

În plus, ordinea utilizării trebuie respectată, pentru a nu se produce neînțelegeri. Nu este un scenariu ideal, mai ales dacă numărul băncilor este redus, deoarece poți irosi astfel și mai mult timp prețios. Propriul tău aparat fitness multifuncțional îți permite să îl utilizezi când și cât timp dorești, fără ca nimeni altcineva să te preseze. 

Mai mult decât atât, antrenându-te în intimitatea propriului tău cămin, te asiguri că nimeni nu te supraveghează de pe margine, analizând sau comentând modul în care execuți repetările. Acest aspect este ideal, mai ales dacă nu ai foarte multă experiență.

5. Gamă variată de bănci fitness la care ai acces

Online-ul îți permite să găsești produsul potrivit pentru antrenamentele tale de acasă, dar și raportat la bugetul tău, spațiul disponibil, numărul celor din familie care vor utiliza banca, apropierea față de un anumit brand de echipamente sportive etc 

Banca de fitness este un produs voluminos, însă o eventuală comandă online te scutește de efortul asociat transportului. O achiziționezi direct de pe net, iar produsul va ajunge la ușa casei, în cel mai scurt timp posibil. Simplu, nu-i așa?

Acestea sunt beneficiile identificate de noi, privind achiziționarea unei bănci de fitness pentru acasă. Tu ce alte motive crezi că ar mai putea determina o astfel de alegere inspirată? 

Cele mai citite articole