Stiri

5 idei pentru a vă organiza o terasă în curte

Amenajarea unei terase în curtea dumneavoastră nu trebuie să se rezume la montarea unei simple mese și a câtorva scaune. Cu puțină planificare și gândire, acest spațiu poate deveni noul dvs. loc preferat de petrecere a timpului liber alături de prieteni. De aceea, ne-am propus să vă oferim câteva sfaturi pentru a vă decora terasa ca un profesionist.

Bucătărie în aer liber

O tendință populară este aceea ce a adăuga terasei din curte o mini bucătărie. Astfel, veți avea parte de o bucătărie în aer liber în curtea din spate. Completată cu grătar, frigider și multe locuri, o bucătărie în aer liber vă permite să găzduiți petreceri și să vă distrați cu prietenii și familia în confortul curții din spate.

Living room în aer liber

Oamenii mizează de cele mai multe ori pe închidere terasă în locul unor pergole, deoarece acoperișul și pereții oferă o protecție suplimentară împotriva vremii nepotrivite.

Cele mai citite articole

Majoritatea persoanelor fac o astfel de alegere pentru a crea un living în aer liber, completat cu un televizor, canapele, scaune și alte piese de mobilier. Unii chiar adaugă un șemineu pentru a crea un loc de relaxare și odihnă în curtea din spatele casei.

Zonă de umbră la piscină

Dacă aveți piscină în curte, le puteți oferi membrilor familiei și prietenilor care preferă să nu înoate un loc minunat pentru a se bucura de distracție și a se feri de soare. Sau oferiți un refugiu pentru înotători în timpul unei furtuni bruște. Noua dvs terasă va fi opțiunea perfectă pentru umbră la piscină.

Umbră suplimentară în curte

Dacă aveți o curte interioară, verandă sau o punte, o terasă este o modalitate ușoară de a adăuga umbră suplimentară. Prin amenajarea unei terase în zona de relaxare din curtea din spate, vă puteți bucura mai mult de stat în curte, mai ales în lunile fierbinți de vară sau când soarele este puternic la prânz. Mulți proprietari de astfel de terase aleg să adauge o perdea pentru un plus de umbră și intimitate sau să utilizeze sisteme culisante din sticlă securizată pentru închiderea spațiului, profitând la maximum de relaxare și confort indiferent de anotimp sau condiții meteo.

Loc pentru picnic

Indiferent dacă conduceți un camping, un parc public, un complex sportiv sau pur și simplu aveți o curte mai mare, construirea unei terase vă va ajuta oaspeții să rămână mai mult timp și să se bucure mai mult de ospitalitatea dvs. Într-o astfel de terasă, zona cu masă și scaune va fi completată cu un grătar fix, după modelul barbeque-ul american.

Cele mai citite articole