Stiri

5 beneficii pe care vi le oferă sistemele retractabile de acoperiș

Sistemele retractabile de acoperiș sunt cea mai nouă tendință în organizarea spațiilor exterioare, care pot fi instalate oriunde, inclusiv acasă, la restaurante, cafenele și alte locuri de afaceri. Pergolele retractabile sunt un mod strălucit de a vă proteja locurile preferate în care vă întâlniți cu prietenii sau unde găzduiți clienții. Astfel de sisteme de acoperiș vă protejează de soarele puternic, dar și în cele mai reci dintre ierni și în cazul unor furtuni puternice.

Sistemele retractabile de acoperiș dau o nouă dimensiune și un nou stil oricărui spațiu exterior rezidențial sau comercial. Sunt practice, extrem de rezistente și ușor de utilizat. Aceste sisteme de acoperiș pot fi deschise sau închise rapid și ușor, ceea ce constituie o experiență uimitoare.

Care sunt toate avantajele sistemelor retractabile de acoperiș?

Prețurile pergolelor retractabile au ajuns acum mai mici decât în urmă cu câțiva ani. Ele reprezintă un lux care vine la pachet cu mai multe avantaje. Iată câteva motive pentru a vă achiziționa pergole retractabile:

  1. Flexibilitate:

Flexibilitatea acestor structuri este una dintre avantajele lor majore. Evident, acoperișul poate fi închis în întregime pentru a bloca trecerea razelor soarelui sau a proteja împotriva ploii și apoi retractat în întregime, de exemplu, pentru a privi cerul înstelat pe timp de noapte. Închiderile parțiale permit trecerea unei cantități suficiente de căldură și a razelor solare și, datorită funcționării lor rapide și flexibile, ajustarea acestor pergole se face foarte ușor.

2. Mărește zona de relaxare:

Cele mai citite articole

Un sistem retractabil de acoperiș mărește suprafața proprietății dvs. și crează un spațiu mai funcțional. Diversele modele și elementele suplimentare se integrează cu orice design sau împrejurimi. Astfel de pergole sunt o modalitate excelentă de a transforma o terasă într-un spațiu și mai practic și mai deosebit.

3. Mobilier și accesorii de protecție:

Țesăturile și mobilierul care se află pe terase, de cele mai multe ori, ajung să  intre la apă și să se decoloreze atunci când sunt expuse vremii nefavorabile. Un sistem retractabil de acoperiș vă va proteja mobilierul împotriva efectelor dăunătoare ale soarelui, vântului, ploii și îl va păstra bine pentru o lungă perioadă de timp.

4. Sisteme de iluminare încorporate:

Unele sisteme retractabile de acoperiș sunt prevăzute cu sisteme de iluminare încorporate care pot transforma zona exterioară într-o bază pentru distracție pe timp de noapte. Este un alt aspect care crește eficiența acestor pergole.

5. Adaugă frumusețe și valoare:

Pentru că astfel de sisteme de acoperiș duc, practic, la crearea spațiu de locuit suplimentar, ele adaugă frumusețe și valoare casei sau restaurantului dvs. Ele pot crește atractivitatea casei sau restaurantului și, de asemenea, reduc costurile la energie. Apelând la pergolele retractabile veți putea organiza zone de divertisment elegante. 

Cele mai citite articole