Diverse

4 idei de cadouri pentru cea mai bună prietenă prin care să-i arăți cât de mult ții la ea

Se apropie ziua de naștere a prietenei tale și nu știi ce să-i cumperi pentru că are de toate? Acest lucru se poate întâmpla chiar și între cele mai apropiate femei. Cu toate acestea, nu trebuie să disperi deoarece există soluții pentru orice situație, iar aceasta nu este o excepție. În rândurile ce urmează o să discutăm despre  câteva idei de cadou pentru prietena ta.

Iată 4 idei de cadou pentru cea mai bună prietenă

1.      Un set de pijamale pufoase

Dacă vrei să o faci să se simtă răsfățată, oferă-i un set de pijamale pufoase care să o încălzească în fiecare noapte. Alege o culoare care îi place sau un model care o reprezintă și cu siguranță îi va plăcea maxim. Caută pijama cocolino pentru damă de pe Embody.ro și vei da de o varietate de modele de unde să-l alegi pe cel potrivit pentru prietena ta.  Se va bucura să poarte o astfel de pijama într-o seară liniștită acasă sau la o petrecere în pijamale între fete.

2.      Un parfum care i se potrivește

Oferirea unui parfum drept cadou este o idee minunată deoarece mirosurile poartă amintiri, iar tu vei rămâne în sufletul prietenei tale ca amintire a acestui parfum. Pentru a face alegerea corectă, fă o listă cu mirosurile care îi plac, iar apoi caută prin magazine parfumuri ce conțin aromele respective. Pentru a face o alegere bună, observă ce parfumuri folosește deja, iar dacă observi că preferă mirosurile citrice, ia-i unul predominant citric. Dacă simți că preferă aromele florale, cumpără-i ceva care va avea un iz floral puternic. Asigură-te că ceri să fie ambalat frumos și vei face întreaga experiență a cadoului de neuitat.

Cele mai citite articole

3.      Un colier prețios

Dacă simți să-i faci cadou un obiect mai scump, poți alege un colier din argint cu o piatră specială. Aceasta poate fi o piatră semiprețioasă, specifică zilei sale de naștere, sau un cristal strălucitor în culoarea ei preferată. Un colier bine ales va fi purtat în fiecare zi și va fi relevant peste ani, ca simbol al prieteniei voastre.  De asemenea, ai putea să-i personalizezi colierul cu o mică placă gravată sau cu inițialele voastre pentru a-l face și mai special. Fii sigură că îl va adora!

4.      Un voucher pentru tunsoare la salon

Simți că prietena ta ar aprecia mai degrabă o experiență decât un lucru material? O idee excelentă ar fi să-i dăruiești un voucher pentru tuns la salonul ei preferat sau la un salon de top unde se va ocupa de părul ei un specialist. Astfel va avea parte de o zi relaxantă și va putea afla ce i se potrivește cel mai bine tipului ei de păr. Asigură-te înainte că într-adevăr își dorește o schimbare de look și i-ar face plăcere să se lase pe mâinile unui hairstylist.

Așadar, acestea au fost doar câteva idei de cadou pentru prietena ta cea mai bună în cazul în care simți că are de toate. Ține minte, totuși, că nu valoarea materială a cadoului contează, ci interesul pe care îl depui pentru a-ți face prietena fericită!

Sursă foto pexels.com

Cele mai citite articole