Astrologie

3 zodii de bărbați alături de care poți fi fericită, în funcție de zodia ta

Deși nu vom ști niciodată ce ne pregătește viața, astrologia ne poate dezvălui care sunt zodiile cele mai compatibile cu semnul în care ne-am născut!

Berbec(21 martie – 20 aprilie)

Vei fi fericită alături de un Leu, Săgetător sau Gemeni. Tu ești plină de energie și pasiune, așa că ai nevoie de cineva care să poată ține pasul cu tine. Ai tendința de a-i intimida pe cei din jurul tău cu personalitatea ta intensă, iar aceste zodii de bărbați sunt suficient de puternice pentru a-ți face față.

Taur(21 aprilie – 21 mai)

Cele mai citite articole

Vei fi fericită alături de un nativ din Capricorn, Fecioară sau Pești. Cu încăpățânarea și temperamentul tău vulcanic, îți plac lucrurile așa cum sunt și urăști surprizele. Preferi ca partenerul tău să aibă un comportament constant, astfel încât să fii sigură ce urmează să facă. Deținerea controlului a ceea ce se întâmplă în jurul tău este esențială pentru a fi fericită.

Gemeni(22 mai – 21 iunie)

Vei fi fericită alături de un nativ din Balanță, Vărsător sau Berbec. Ești atât de energică, încât există momente în care alții cred că tu nu obosești niciodată. Din această cauză, nu te poți concentra niciodată pe un lucru prea mult timp. Dacă partenerul tău nu dispune de aceeași energie, relația voastră nu va dura. El trebuie să fie la fel de plin de pasiune și curios ca tine.

Sursa www.eva.ro

Cele mai citite articole