Stil

3 motive pentru care să-ți organizezi nunta în aer liber

Se apropie evenimentul cel mare, dar nu te-ai hotărât încă în privința locației? Ei bine, dacă ești adepta alegerilor nonconformiste poți organiza nunta în mijlocul naturii. Da, ai citit bine. 

Nimic nu se compară cu farmecul aparte pe care îl oferă natura înconjurătoare. Te vei bucura așadar de peisaje superbe și experiențe unice alături de invitați. Însă, avantajele pe care ți le va oferi o asemenea alegere nu se opresc aici:

1.     Nu va mai trebui să limitezi ringul de dans – Într-un salon de nunți clasic va interveni mereu problema spațiului. Însă, în inima naturii nu va mai trebui să delimitezi cu atenție zonele. Acolo, ai liber la distracție și voie bună.

2.     Poți jongla cu decorațiuni diverse – Pentru un plus de unicitate poți adăuga aranjamente florale spectaculoase în nuanțe vibrante și alte obiecte deosebite printre care: felinare cu lumânări, vase din sticlă în forme geometrice, decorațiuni din lemn nefinisate etc.

Cele mai citite articole

3.     Te bucuri de o atmosferă romantică – Eleganța și rafinamentul sunt elementele care vor gravita în jurul evenimentului. Decorul floral, modul de aranjare al meselor și peisajul superb sunt fără îndoială, elemente cheie pentru crearea unei ambianțe de poveste, demne de o nuntă spectaculoasă.

Cum alegi aranjamentele florale?

Pe lângă alegerea locației, definitivarea aranjamentelor florale se numără printre cele mai importante activități. Florile reușesc să confere locului un suflu inedit, dar în același timp familiar.  

Iată câteva sfaturi care te vor ajuta să alegi aranjamentele potrivite:

  • Decide-te asupra unei tematici – Naturalețea este cea care se va potrivi de minune, mai ales că e vorba de o nuntă realizată în pădure. Indiferent de ce tematică alegi pentru decor, întreaga ambianță va fi potențată de cadrul natural. Spre exemplu, decorațiunile în stil rustic sunt cele mai indicate în acest context.
  • Combină nuanțe calde sau vibrante – Totuși, nu exagera. Armonia vizuală ar trebui să primeze. Albul, ivory sau nuanța diafană de peach în asociere cu un mix creativ de verdeață oferă un spectacol vizual deosebit.
  • Alege suporturi potrivite – Aranjamentele florale în coșuri împletite sau aranjamentele pe suporturi înalte vor arăta perfect.
  • Personalizarea este elementul cheie – Alege florile care te reprezintă sau care marchează legătura specială dintre voi. Trandafirii, hortensiile, orhideele, bujorii sau crinii imperiali sunt doar câteva dintre variantele pe care merită să le încerci.

Dacă vrei să te bucuri de experiențe unice poți opta așadar pentru organizarea nunții în aer liber, în mijlocul naturii. Este o variantă deosebită, care îți va oferi mai mult ca sigur amintiri incomparabile. Nu uita, însă, cât de importante sunt decorațiunile pentru definitivarea unor efecte vizuale impresionante.

Cele mai citite articole